Over onze cursussen

WISPER organiseert artistieke cursussen dans, theater, muziek, fotografie, beeldende kunsten en literatuur voor volwassenen vanaf 18 jaar.

VOOR WIE ZIJN ZE?

Iedereen vanaf 18 jaar. Je kan steeds kiezen voor cursussen op je eigen niveau, van absolute beginner tot eigenzinnig gevorderde amateurkunstenaar.

WANNEER GAAN ZE DOOR?

Ons cursusaanbod bestaat elk jaar uit drie seizoenen (voorjaar, zomer en najaar). Daarnaast zijn er ook vakantiecursussen in de zomermaanden en WISPERpro opleidingen (specifiek voor docenten kunsteducatie).

We programmeren zowel korte cursussen (van één dag of weekend) als langere reeksen van een aantal avonden of weekends.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe cursussen? Schrijf in op onze nieuwsbrief en je krijgt voortaan automatisch een mailtje van ons van zodra er nieuwe cursussen beschikbaar zijn!

WAAR GAAN ZE DOOR?

De meeste van onze cursussen vinden plaats in Antwerpen, Gent en Leuven. In de zomer trekken we ook naar andere plekken in binnen- en buitenland. De weekendcursussen met overnachting gaan meestal door in Dworp. Hieronder kan je doorklikken naar de pagina's van onze vaste cursuslocaties.

Houd er wel rekening mee dat niet alle cursussen hier standaard doorgaan! Kijk dus altijd goed welk(e) adres(sen) er op je cursuspagina vermeld staan.

WISPER is erkend en gesubsidieerd door de Minister voor Cultuur van de Vlaamse gemeenschap als gespecialiseerde vormingsinstelling in het sociaal-cultureel werk voor volwassenen. Als een van de grootste gespecialiseerde vormingsinstellingen in Vlaanderen organiseren we op jaarbasis meer dan 500 cursussen waar elk jaar duizenden deelnemers op afkomen.