Zin om te werken bij WISPER?

Schrijf in op onze nieuwsbrief en kom het als eerste te weten wanneer we versterking voor onze kunsteducatieve troepen zoeken!

Op dit moment zijn we op zoek naar ...

 • een halftijdse communicatiemedewerker (m/v/x) voor Leuven en Antwerpen

  Gezocht: een partner in crime voor onze communicatieverantwoordelijke Annelies! En het liefst hebben wij die toekomstige communicatie-handlanger met veel wilde ideeën én een kritische kijk op communicatie en kunsteducatie.

  Voel je je aangesproken? Solliciteren kan t/m 5 juni 2021!

  Klik hier voor meer info over de vacature en hoe je solliciteert.

 • een IT support agent (m/v/x) voor Parcours

  Parcours vzw biedt IT-ondersteuning aan 17 organisaties (waaronder WISPER) uit de socioculturele sector. In de eerste plaats betekent dat het gemeenschappelijke beheer van een applicatie op het Salesforce CRM platform, maar het dienstenpakket omvat ook CMS, telefonie en andere IT-oplossingen.

  Omdat Parcours meer klanten aantrekt én een alsmaar bredere dienstverlening uitbouwt, zoekt Parcours een IT Support Agent. Solliciteren kan t/m 14 mei 2021!

  Klik hier voor meer info over de vacature en over hoe je solliciteert.

Stage lopen bij WISPER?

Wij bieden aanstormend talent graag de mogelijkheid om een eerste werkervaring op te doen, maar de impact van corona op onze werking is momenteel te groot om stages op een zinvolle manier in te vullen en te begeleiden. Daarom kunnen we tot eind augustus 2021 geen nieuwe stagiaires aannemen.

Je moet en zal toch actief zijn bij WISPER?
Dan ben je een vrijwilliger naar ons hart.

Meer over onze vrijwilligerswerking
245 M2 3504