Hierrrr met die WISPER-post!

(Elektronische) post krijgen van WISPER? Je bent op de juiste plaats. Kies hier zelf hoe je op de hoogte wil blijven van onze cursussen en evenementen.

  • over onze elektronische post
    je kan inschrijven voor algemene updates, zoals een nieuw cursusaanbod of een uitnodiging voor onze presentatiedagen. Er zijn ook specifieke nieuwsbrieven per artistiek medium. Echte die-hards kunnen zelfs een reminder instellen om verwittigd te worden enkele dagen vóór er een nieuwe lading cursussen online komt!
  • over onze magazines
    drie keer per jaar sturen we een WISPER brochure met het nieuwe cursusaanbod het land in. Voor leerkrachten en groepsbegeleiders is er één keer per jaar het WISPERpro magazine met een cursusaanbod op maat.
* indicates required
Waarover wil je mails krijgen?
Welk magazine wil je in de bus krijgen?
We sturen je de gekozen mails en/of magazines. Niets meer, niets minder. Je kan op elk moment uitschrijven.

WISPER gebruikt Mailchimp om nieuwsbrieven uit te sturen. Door hieronder op inschrijven te klikken, ga je ermee akkoord dat Mailchimp jouw gegevens verwerkt. Meer info over hoe jouw gegevens bewaard en beschermd worden.

Wil je onze magazines eens online doorbladeren? Kijk dan hieronder!

Opgelet: in tijden van corona verschoof de focus van onze communicatie tijdelijk naar online kanalen omdat we daar korter op de bal konden spelen. De meest recente magazines dateren dus van 2020, maar geven je toch een beeld van wat je binnenkort weer kan verwachten wanneer je abonneert.

Lees het laatste najaarsmagazine online Lees het laatste pro magazine online