Cadeaubons

Cadeaustress? Spaar je krachten liever voor de artistieke escapades: maak een (toekomstige) Wisperling blij met één van onze cadeaubonnen!

Het concept is simpel. Je kiest (en betaalt) zelf het bedrag dat jouw uitverkoren ontvanger mag besteden bij inschrijving voor één van de cursussen uit ons complete aanbod*. Et voilà: de cadeaucheque is al onderweg.

Mail annelies@wisper.be met het bedrag dat je als waardebon wil schenken. Vermeld erbij of dat een digitaal certificaat (zelf afdrukken) of postkaartje (afgeefklaar) mag zijn. Wij doen de rest!

  • De cadeaucheque als kaartje via de post opgestuurd krijgen? Reken op 5 werkdagen voor de verwerking en verzending van je aanvraag.**
  • De cadeaucheque via mail ontvangen om zelf af te printen voor de gelukkige? De digitale cadeaucheque zit (op werkdagen) binnen de 24u in je mailbox!

(*) Elke cadeaubon is 2 jaar na uitreiking geldig op alle cursussen van WISPER zelf, dus niet op cursussen die worden georganiseerd door onze partners. // (**) Tussen kerst en nieuw en tijdens de maand augustus staat onze werking op een lager pitje dus kan de verzending vertraging oplopen.