© Rudy Carlier

Zang: techniek

Start za 27 april '24
10:00 - 17:00

2 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 98
Alle tarieven

Waar WISPER Gent
Dok Noord 4D 001
9000 Gent

Meer info over de locatie(s)

Taal en begeleiding Nederlands

De stem is hét visitekaartje van elke acteur en zanger. Het loont dus om je stem(gebruik) af en toe eens grondig onder de loep te nemen. Nasaal, schel, warm, breed, ijl, dragend, dynamisch, monotoon: zowel bij het zingen als het spreken kan de klank van onze stem enorm variëren. Waarom klinken sommige stemmen als gekrijs in onze oren en voelen anderen aan als een stevige knuffel?

Tijdens dit weekend gaan we dieper in op de factoren die invloed hebben op de klankkleur van onze stem. We beginnen met de technische beheersing: spieren trainen, letten op ademhaling, middenrifcontrole en de resonantie in het lichaam. Maar we onderzoeken ook datgene waar je niet altijd je vinger op kan leggen en gebruiken techniek om gevoelsmatig te leren spreken en zingen.

Praktisch

Breng een flesje water mee en eventueel pen en papier.

Voorkennis

Niveau X: voor iedereen (met of zonder zangervaring) die meer uit zijn stem wil halen. Leerkrachten, zangers, acteurs, amateurs,... allen welkom.

Sessies

 • za 27 april '24
  10:00 - 17:00
  WISPER Gent - Muziekstudio
 • zo 28 april '24
  10:00 - 17:00
  WISPER Gent - Muziekstudio

Locatie(s)

 • WISPER Gent Dok Noord 4D 001
  9000 Gent Toon op kaart

  WISPER Gent ligt op de Dok Noord site. Kom op tijd en/of lees zeker vooraf de info op onze Dok Noord pagina want het is even zoeken wanneer je hier voor het eerst komt!

Prijs

Begeleiding

Indra Boone

Indra bracht in 2014 haar debuutalbum 'Blame it on Disney' uit. Hiernaast zingt/zong ze in vele…
Meer over Indra Boone