WISPERpro

Je staat regelmatig voor een (klas)groep. Beginner of ervaren rot: aan inspiratie, methode en bouwstenen heb je nooit genoeg. Uitwisselen met vakgenoten doet dan ook niet alleen verdraaid veel deugd, het is ook een uitstekende manier om je aanpak en goesting in een hogere versnelling te zetten.

Ons WISPERpro cursusaanbod biedt ondersteuning aan iedereen die zijn groep iets wil laten leren van of door een kunstzinnige insteek.

Vanuit hun eigen ervaring krijg je van onze educatieve medewerkers je massa’s input over het lesmaken én lesgeven vanuit een artistiek medium. Als thema’s kiezen ze steevast onderwerpen die hun bloed sneller doen stromen. Zo nemen ze jou mee op hun eigen artistieke drive én bouwen jullie in groep verder op de expertise die elke deelnemer in huis heeft.

Het nieuwe WISPERpro aanbod wordt elk jaar aan het einde van de zomervakantie gelanceerd. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om een mail te krijgen wanneer het zover is! Je kan ook abonneren op de jaarlijkse WISPERpro brochure: die krijg je dan aan de start van elk schooljaar in de bus.

Ontdek de WISPERpro cursussen Schrijf je in op de WISPERpro nieuwsbrief
Cursusbeeld 3