MEER DAN CURSUSSEN

WISPER is meer dan een cursusaanbod. Regelmatig stampen we ook samenwerkingen en projecten uit de grond. Daarmee willen we gretig inspelen op wat er gebeurt in de steden waarin we werken, op het brede en diverse publiek dat we willen bereiken, op wilde ideeën en onstuimige plannen ...

Website

PRESENTATIEDAG

Zaterdag 29 mei 2021 in Leuven. Save the date! Want het jaar moet nog aanbreken waarin wij onze jaarlijkse artistieke hoogdag door c***** laten verzieken.

Meer over onze presentatiedag
DSC06276 Johan Pijpops Wisper Dag van de dans 2021

DANCITY

Ter gelegenheid van de Dag van de Dans (24 april 2021) kwamen wij op de proppen met een 100% coronaproof dansconcept in de stad dat je prikkelt, uitdaagt én in beweging zet.

Bekijk meer foto's van Dancity
1619103621 music box groot

MUSIC BOX

Repeteren en samen zingen is jammer genoeg al een hele tijd niet meer mogelijk gezien de huidige situatie. Samen met Imec, Koor&Stem, Vlamo, Muziekmozaïek en VI.BE zetten we onze schouders onder een oplossing. En die zou in het najaar 2021 al operationeel zijn!

Meer lezen over de MUSIC BOX
Sid header website

SHAKESPEARE IS DEAD

WISPER is één van de dragende partners van Shakespeare is dead, het festival voor nieuwe toneelschrijfkunst. In het kader van dat festival programmeren we extra initiatieven rond het schrijven, lezen en spelen van theaterteksten.

Meer lezen over Shakespeare is dead