MEER DAN CURSUSSEN

WISPER is meer dan een cursusaanbod. Regelmatig stampen we ook samenwerkingen en projecten uit de grond. Daarmee willen we gretig inspelen op wat er gebeurt in de steden waarin we werken, op het brede en diverse publiek dat we willen bereiken, op wilde ideeën en onstuimige plannen ...

Cultuurweekend A'pen 2021

CULTUURWEEKEND ANTWERPEN

WISPER gooit de deuren open tijdens het Antwerpse cultuurweekend! Op zondag 29 augustus is iedereen welkom om zijn nieuwsgierige neus eens binnen te steken en onze gebouwen in de Noordpoort te ontdekken. Je kan ook gratis meedoen aan een proefsessie zang, theater, illustratie of schilderen.

Lees verder in het Facebook event
Music Box

MUSIC BOX

Samen zingen en repeteren via een internetverbinding: voor velen een enorme bron van gesukkel en frustratie in coronatijden. Samen met Imec, Koor&Stem, Vlamo, Muziekmozaïek en VI.BE zetten we onze schouders onder een oplossing. En die zou dit najaar al operationeel zijn!

Meer lezen over de MUSIC BOX
SID

SHAKESPEARE IS DEAD

WISPER is één van de dragende partners van Shakespeare is dead, het festival voor nieuwe toneelschrijfkunst. In het kader van dat festival programmeren we extra initiatieven rond het schrijven, lezen en spelen van theaterteksten.

Meer lezen over Shakespeare is dead