MEER DAN CURSUSSEN

WISPER is meer dan een cursusaanbod. Regelmatig stampen we ook samenwerkingen en projecten uit de grond. Daarmee willen we gretig inspelen op wat er gebeurt in de steden waarin we werken, op het brede en diverse publiek dat we willen bereiken, op wilde ideeën en onstuimige plannen ...

CLOSE festival

a capella lovers reunite!

Op 5 februari 2022 organiseren we CLOSE Festival, ons jaarlijkse zangfeest voor a capella lovers in Leuven. Deze editie houden we - gezien de omstandigheden - 'light': zonder optredens met publiek, maar wel met drie intensieve zangworkshops. Welkom!

Bekijk hier het volledige CLOSE programma
SID

SHAKESPEARE IS DEAD (SID*)

WISPER is één van de dragende partners van Shakespeare is dead, het festival voor nieuwe toneelschrijfkunst van 22 tot 26 februari 2022. In het kader van dat festival programmeren we heel wat bijzondere workshops rond het schrijven, lezen en spelen van theaterteksten.

Alle SID cursussen bekijken
Maskers expo De Factor Y

DE FACTORY

Het (sociaal-artistiek) beeldatelier De FactorY in Leuven verwelkomt kunstenaars die om uiteenlopende redenen een aansluiting missen met het aanbod binnen het reguliere kunstencircuit. Vaak – maar niet noodzakelijk – is dit omwille van een sociale en/of psychische kwetsbaarheid.

Meer lezen over De FactorY