MEER DAN CURSUSSEN

WISPER is meer dan een cursusaanbod. Regelmatig stampen we ook samenwerkingen en projecten uit de grond. Daarmee willen we gretig inspelen op wat er gebeurt in de steden waarin we werken, op het brede en diverse publiek dat we willen bereiken, op wilde ideeën en onstuimige plannen ...

Presentatiedagen web ZW

PRESENTATIEDAGEN

Drie kunstenfestivals waarop we het resultaat van een jaar artistieke cursussen tonen. Op het programma staan theater- en dansvoorstellingen, concerten, expo's, voorleesmomenten... Allemaal met werk van Wisperlingen. Vaak zijn er ook interactieve installaties of parcours met inspirerende opdrachten!

Meer lezen over onze presentatiedagen
Noisenest banner

NOISE NEST

Op zoek naar een warm, experimenteel nest om lawaai te maken & de geheimen van nieuwe elektronische muziek te ontrafelen met gelijkgestemden? Welkom op NoiseNest: ons gloednieuw festival in Gent op zaterdag 11 juni. Verwacht je aan demo's, expo's, muzikale speeddates, optredens en een elektrocafé!

Bekijk hier het volledige programma
Maskers expo De Factor Y

DE FACTORY

Het (sociaal-artistiek) beeldatelier De FactorY in Leuven verwelkomt kunstenaars die om uiteenlopende redenen een aansluiting missen met het aanbod binnen het reguliere kunstencircuit. Vaak – maar niet noodzakelijk – is dit omwille van een sociale en/of psychische kwetsbaarheid.

Meer lezen over De FactorY
SID

SHAKESPEARE IS DEAD (SID*)

WISPER is één van de dragende partners van Shakespeare is dead, het festival voor nieuwe toneelschrijfkunst van 22 tot 26 februari 2022. In het kader van dat festival programmeren we heel wat bijzondere workshops rond het schrijven, lezen en spelen van theaterteksten.

Alle SID cursussen bekijken