MEER DAN CURSUSSEN

WISPER is meer dan een cursusaanbod. Regelmatig stampen we ook samenwerkingen en projecten uit de grond. Daarmee willen we gretig inspelen op wat er gebeurt in de steden waarin we werken, op het brede en diverse publiek dat we willen bereiken, op wilde ideeën en onstuimige plannen ...

Key visual close 23

CLOSE

CLOSE is ons jaarlijkse zangfeest voor a capella lovers in Leuven. Overdag zijn er zangworkshops, 's avonds kan je luisteren naar een reeks fijne optredens van uiteenlopende a capella ensembles, van jazzy trio tot vijftigkoppig popkoor. Ook op het podium van CLOSE staan? Schrijf je dan in voor een CLOSE Studio cursus!

Meer info over CLOSE
Buurtkoor

BUURTKOOR

Zin om samen te zingen met je buren uit de wijk in Gent of Leuven? In het buurtkoor is iedereen welkom! Je hebt geen ervaring nodig, enkel veel enthousiasme. We gaan voor een multicultureel repertoire met liedjes in verschillende stijlen. Je mag ook zelf een lied meebrengen als je dat wil. En het is gratis!

Meedoen?
Presentatiedagen web ZW

PRESENTATIEDAGEN

Drie kunstenfestivals in het voorjaar waarmee we in mei-juni het cursusseizoen afsluiten. Op het programma staan theater- en dansvoorstellingen, concerten, expo's, voorleesmomenten ... Allemaal met werk van Wisperlingen. Vaak zijn er ook interactieve installaties of parcours met inspirerende opdrachten!

Meer info over onze presentatiedagen
Noisenest banner

NOISE NEST

NoiseNest is ons nieuwste festival voor makers van elektronische en experimentele muziek. De eerste editie ging door in Gent op zaterdag 11 juni 2022 met demo's, muzikale speeddates, optredens, workshops, een elektrocafé en expo.

SID

SHAKESPEARE IS DEAD (SID*)

WISPER is één van de dragende partners van Shakespeare is dead, het festival voor nieuwe toneelschrijfkunst dat voor het eerst doorging van 22 tot 26 februari 2022.

Meer over Shakespeare is Dead
Maskers expo De Factor Y

DE FACTORY

Het (sociaal-artistiek) beeldatelier De FactorY in Leuven verwelkomt kunstenaars die om uiteenlopende redenen een aansluiting missen met het aanbod binnen het reguliere kunstencircuit. Vaak – maar niet noodzakelijk – is dit omwille van een sociale en/of psychische kwetsbaarheid.

Meer lezen over De FactorY