MEER DAN CURSUSSEN

WISPER is meer dan een cursusaanbod. Regelmatig stampen we ook samenwerkingen en projecten uit de grond. Daarmee willen we gretig inspelen op wat er gebeurt in de steden waarin we werken, op het brede en diverse publiek dat we willen bereiken, op wilde ideeën en onstuimige plannen ...

Buurtkoor

BUURTKOOR / BUURTBAND

Zin om samen te zingen of muziek te maken met je buren uit de wijk in Gent of Leuven? In het buurtkoor en de buurtband is iedereen welkom! Je hebt geen ervaring nodig, enkel veel enthousiasme. We gaan voor een multicultureel repertoire met liedjes in verschillende stijlen. Je mag ook zelf een lied meebrengen als je dat wil. En het is gratis!

Meedoen?
SID

SHAKESPEARE IS DEAD (SID*)

WISPER is één van de dragende partners van Shakespeare is dead, het festival voor nieuwe toneelschrijfkunst dat voor het eerst doorging van 22 tot 26 februari 2022.

Meer over Shakespeare is Dead
Maskers expo De Factor Y

DE FACTORY

Het (sociaal-artistiek) beeldatelier De FactorY in Leuven verwelkomt kunstenaars die om uiteenlopende redenen een aansluiting missen met het aanbod binnen het reguliere kunstencircuit. Vaak – maar niet noodzakelijk – is dit omwille van een sociale en/of psychische kwetsbaarheid.

Meer lezen over De FactorY