MEER DAN CURSUSSEN

WISPER is meer dan een cursusaanbod. Regelmatig stampen we ook samenwerkingen en projecten uit de grond. Daarmee willen we gretig inspelen op wat er gebeurt in de steden waarin we werken, op het brede en diverse publiek dat we willen bereiken, op wilde ideeën en onstuimige plannen ...

Zomerweek Leuven SDK 3

KANSEN - COACHING - ONTMOETING

Jams, coachingstrajecten, open mics, residenties, drink & draws ... Artistiek bezig zijn kan nog op duizend andere manieren naast onze reguliere workshops en lessenreeksen. Daarom programmeren we elk seizoen ook een paar speciallekes, vaak gratis of aan een lager tarief!

Bekijk onze speciallekes per stad
DIP affiche A2 Gemiddeld

DANSEN IN 'T PARK

WISPER is één van de dragende partners van dit gratis dansfestival in Gent, dat het Azaleapark elke zomer omtovert tot één grote dansvloer met hedendaagse dans, salsa, lindy hop, swing, Bollywood, hip-hop ...

Naast dansinitiaties kan je er ook werk ontdekken van piepjong én meer ervaren danstalent. ’s Avonds verandert de centrale vloer in een explosief dansfeest. Dit jaar gaat dit zomerse dansfeest door op 23, 24 en 25 augustus!

Meer informatie over Dansen in 't Park
Docentenfest Amrit

DOCENTENFEST

Om de twee jaar organiseren wij een weekend waarop we kunstdocenten samenbrengen, inspireren, verbinden. Een weekend waarop we je zuurstof en brandstof willen geven, als docent én als kunstenaar. En waarop we samen een dikke spot zetten op de schoonheid van ons vak: de lerende mens alle mogelijkheden geven.

Meer over het Docentenfest
Maskers expo De Factor Y

DE FACTORY

Het (sociaal-artistiek) beeldatelier De FactorY in Leuven verwelkomt kunstenaars die om uiteenlopende redenen een aansluiting missen met het aanbod binnen het reguliere kunstencircuit. Vaak – maar niet noodzakelijk – is dit omwille van een sociale en/of psychische kwetsbaarheid.

Meer lezen over De FactorY
Blogpost header

PRESENTATIEDAGEN

Drie kunstenfestivals in het voorjaar waarmee we in mei-juni het cursusseizoen afsluiten. Op het programma staan theater- en dansvoorstellingen, concerten, expo's, voorleesmomenten ... Allemaal met werk van Wisperlingen. Vaak zijn er ook interactieve installaties of parcours met inspirerende opdrachten!

Meer info over onze presentatiedagen