© Rudy Carlier

Zang: a capella in Noord-Frankrijk

Start ma 15 juli '24
15:00 - 22:00

5 sessies

Prijs

Tweepersoonskamer - Standaardtarief: € 598
Alle tarieven

Waar Noord-Frankrijk, Blanchefosse et Bay
Rue L'Abbaye 4
08290 Noord-Frankrijk, Blanchefosse et Bay

Meer info over de locatie(s)

Taal en begeleiding Nederlands

Samen zingen, vijf dagen lang, met een fijne groep, in een prachtige natuuromgeving. Veel mooier wordt een zangvakantie niet, denken wij dan.

Elke ochtend gaan we van start met een stevige opwarming van stem en lichaam. Daarna zijn we klaar voor het stevige werk! We onderzoeken welke parameters invloed hebben op kwaliteit en authenticiteit van een a capella ensemble.

We focussen op details als de verschillende partijen in meerstemmigheid, timing, stemgeluid, articulatie en dynamiek. We werken met een gevarieerd repertoire en laten er onze aangescherpte vaardigheden op los.

Daarnaast experimenteren we met vocale percussie, improvisatie, interpretatie en ... instrumenten? Neem dus zeker je instrument mee als je er één bespeelt. Tijdens al dat samen zingen ontdekken we hoe we steeds beter blenden en klinken, als groep maar ook als individu. We leren van de docent en van elkaar.

Je hebt gemiddeld zes uur les per dag, verspreid over de voormiddag, namiddag en avond. Tijdens de vrije momenten ben je vrij om al wandelend de prachtige omgeving te verkennen, een boek te verslinden of om van de rust en stilte in de wilde tuin te genieten tijdens een zalig lange siësta na het middagmaal ...

Praktisch

Breng mee: losse kleren, een schrift en eventueel iets om opnames mee te maken (kan ook je smartphone zijn). Bespeel je een instrument? Neem dat gerust ook mee! Vragen kan je stellen aan yannick@wisper.be

Alle maaltijden en overnachtingen zijn in de cursusprijs inbegrepen, je reis organiseer je zelf. Enkele weken voor vertrek ontvang je van ons nog een praktische mail.

De kamerverdeling gebeurt op basis van de volgorde waarin de inschrijvingen bij ons binnenkomen, dus niet op basis van gender. Wil je graag met een specifieke persoon op de kamer liggen of is er iets anders waar we voor jou rekening mee moeten houden, vermeld het dan zeker als opmerking bij je inschrijving.

Kijk op www.wisper.be/blanchefosse voor meer info!

+++

Opgelet: nadat je hebt ingeschreven voor een vakantiecursus, bekijken wij eerst of de door jou gekozen overnachting (kamertype of camping) nog mogelijk is op de vakantielocatie. Is dat het geval, dan krijg je een definitieve bevestiging van ons. Is je gekozen overnachting niet meer beschikbaar, dan laten we je uiteraard ook iets weten.

Voorkennis

Niveau 2: voor zangers met basiservaring. Je hebt geen theoretische voorkennis nodig, wel enige praktijkervaring als zanger. Voor deelnemers die toonvast kunnen zingen en die veel zin hebben om in groep aan de slag te gaan met hun stem!

Sessies

 • ma 15 juli '24
  15:00 - 22:00
  Noord-Frankrijk, Blanchefosse et Bay - Atelier Blanchefosse
 • di 16 juli '24
  9:30 - 22:00
  Noord-Frankrijk, Blanchefosse et Bay - Atelier Blanchefosse
 • wo 17 juli '24
  9:30 - 22:00
  Noord-Frankrijk, Blanchefosse et Bay - Atelier Blanchefosse
 • do 18 juli '24
  9:30 - 22:00
  Noord-Frankrijk, Blanchefosse et Bay - Atelier Blanchefosse
 • vr 19 juli '24
  9:30 - 14:00
  Noord-Frankrijk, Blanchefosse et Bay - Atelier Blanchefosse

Locatie(s)

Prijs

Begeleiding

Indra Boone

Indra bracht in 2014 haar debuutalbum 'Blame it on Disney' uit. Hiernaast zingt/zong ze in vele…
Meer over Indra Boone