© Kurt Van der Elst

Masterclass acteren met Wouter Bruneel i.s.m. Compagnie Cecilia

Start vr 3 mei '24
20:00 - 21:30

3 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 124
Alle tarieven

Waar WISPER Gent
Dok Noord 4D 001
9000 Gent

Meer info over de locatie(s)

Taal en begeleiding Nederlands

Op regelmatige basis gaat WISPER op jacht naar een grootmeester. We halen onze grote netten en scherpe speren boven en proberen een vette vis voor jullie te vangen. Iemand die met een specifieke stijl een bijdrage levert aan theater. Een eigen invalshoek, een eigen manier van werken, een eigen theatertaal. In onze voorjaarstoonbank ligt te blinken: Wouter Bruneel, naar eigen zeggen geen meester maar een vis onder de vissen en leerling voor het leven.

Spreken vanuit je schoenen

Tijdens deze masterclass deelt Wouter zijn methode om een personage vorm en kleur te geven. Hij vertrekt vanuit het fysieke onderzoek en gaat de omgekeerde weg, van buiten naar binnen en zo stap voor stap naar de diepte. Zijn geheime wapen : alles zit in de juiste schoenen. Nieuwsgierig? Haal je beste paar oude schoenen boven en haast je om je in te schrijven. Want het leven is aan de rappen.

Als opwarmer voor het weekend zien we Wouter aan het werk in Once upon a time in de Westhoek. Het ticket voor de voorstelling is inbegrepen in de prijs van de cursus.

Voorkennis

Niveau 3-4: voor ervaren spelers

Sessies

 • vr 3 mei '24
  20:00 - 21:30
  De Expeditie - Loods
 • za 1 juni '24
  10:00 - 17:00
  WISPER Gent - Theaterzaal
 • zo 2 juni '24
  10:00 - 17:00
  WISPER Gent - Theaterzaal

Locatie(s)

 • WISPER Gent Dok Noord 4D 001
  9000 Gent Toon op kaart

  WISPER Gent ligt op de Dok Noord site. Kom op tijd en/of lees zeker vooraf de info op onze Dok Noord pagina want het is even zoeken wanneer je hier voor het eerst komt!

 • De Expeditie Dok-Noord 4F - 102
  9000 Gent Toon op kaart

  De Expeditie ligt op de Dok Noord site. Lees zeker vooraf de info op onze Dok Noord pagina want het kan nogal een doolhof lijken wanneer je hier voor het eerst komt!

Prijs

Begeleiding

Wouter Bruneel

Wouter Bruneel acteert voor TV (Eigen kweek, Zie Mij graag, Bevergem en Onder Vuur) en theater.…
Meer over Wouter Bruneel

In samenwerking met