© Dimitri Nassar

Danscoaching: emotie & beweging

Start wo 3 juli '24
19:00 - 21:00

1 sessie

Prijs

Standaardtarief: € 17
Alle tarieven

Waar OPEK
Vaartkom 4
3000 Leuven

Meer info over de locatie(s)

Taal en begeleiding Nederlands/Engels

Nooit meer wachtlijst? Abonneer je op onze nieuwsbrief en schrijf als eerste in voor nieuwe cursussen. Of klik hier voor gelijkaardige workshops!

Heb je je ooit afgevraagd wat het verband is tussen beweging en emoties? Danscoaching is de ideale manier om de link tussen die twee werelden op een actieve manier te onderzoeken!

Via prikkelende opdrachten ondervind je hoe emotie en beweging elkaar beïnvloeden en word je je beter bewust van hoe je lichaam uitdrukking geeft aan en reageert op verschillende emotionele toestanden.

Verwacht je aan een inspirerende mix van creatieve momenten, op dans geïnspireerde oefeningen, reflectieve momenten en open gesprekken. Dit is je kans

Deze workshop biedt je een dynamische ruimte voor creatieve momenten, op dans geïnspireerde oefeningen, reflectieve momenten en open gesprekken. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van fysieke expressiemogelijkheden van dans!

Praktisch

Draag kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen. We dansen op blote voeten. Breng een flesje water mee voor tussendoor.

Voorkennis

Niveau X: voor iedereen, ongeacht eerdere bewegings- of danservaring!

Sessies

 • wo 3 juli '24
  19:00 - 21:00
  OPEK - check bij aankomst / check upon arrival

Locatie(s)

 • OPEK Vaartkom 4
  3000 Leuven Toon op kaart

  Op www.opek.be vind je meer info over de bereikbaarheid en toegankelijkheid. Bij de eerste sessie word je onthaald door iemand van WISPER die je vertelt waar in/rond het gebouw je precies moet zijn.

  Goed om weten als je hier een hele dag cursus volgt: voor de middagpauze kan je zelf een lunch meebrengen, ter plaatse iets bestellen in Café Entrepot of iets kopen in de Lidl om de hoek.

Prijs

Begeleiding

Rafaela Alface Paula

Rafaela Alface is een sociaal-cultureel werker, circus begeleider en dansdocent uit Portugal. Door…
Meer over Rafaela Alface Paula