© Jorik Breban

Coachingstraject bij je maakproces

Start wo 31 juli '24
20:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardtarief: € 525
Alle tarieven

Waar WISPER repetitieruimte / WISPER rehearsal space
Vaartkom 4
3000 Leuven

Meer info over de locatie(s)

Taal en begeleiding Nederlands

Je volgde heel wat cursussen regie en/of acteren en nu wil je zelf aan de slag: spelen en regisseren, bedenken en uitproberen, repeteren en maken? Oké, WISPER supportert! Het begin is echter vaak een enge duik in het diepe en je doet dit soms liever niet op eigen houtje. Voor coaching tijdens het maakproces kun je beroep doen op deze ondersteunende coachingformule.

WISPER zorgt voor een coach en geeft je een toonkans op één van onze presentatiedagen. Als groep bepaal je zelf wanneer en waarrond je input verwacht: dramaturgie, tekstanalyse, enscenering, spelcoaching. Het traject wordt volledig op maat uitgewerkt.

Wat krijg je?

Zes coachingsbeurten en minstens één presentatiemoment. Daarnaast kan je repeteren op vrijdag- of zondagavond in OPEK.

Hoe aanvragen?

Je kan op ieder moment beslissen om een coaching aan te vragen. WISPER gaat echter niet per se op elke vraag in. Sowieso zetten wij in op groepen of artistieke verbinding, dus monologen ondersteunen we niet via deze weg.

Meedoen

Mail je idee, je plan en je vraag naar eva@wisper.be. Je krijgt sowieso feedback en wij bekijken of wij een meerwaarde kunnen zijn voor je project. Daarna volgt een persoonlijk overleg. Ook voor meer info kan je altijd een mailtje sturen.

Voorkennis

Niveau 4: je volgde heel wat cursussen regie en/of acteren, je werkt autonoom en bent ervaren in het zoeken en experimenteren.

Sessies

 • wo 31 juli '24
  20:00 - 22:00
  WISPER repetitieruimte / WISPER rehearsal space - op afspraak / by appointment

Locatie(s)

 • WISPER repetitieruimte / WISPER rehearsal space Vaartkom 4
  3000 Leuven Toon op kaart

  WISPER kan repetitieruimte voorzien in Antwerpen (Noordpoort), Gent (Dok Noord) of Leuven (OPEK) / WISPER can provide rehearsal space in Antwerp (Noordpoort), Ghent (Dok Noord) or Leuven (OPEK)

Prijs

 • Standaardtarief
  € 525 Dekt de kosten van je cursus

Begeleiding

Eva De Mulder

Eva De Mulder studeerde aan de Toneelacademie van Maastricht. Ze programmeert onze theatercursussen…
Meer over Eva De Mulder