© Ilnur Kalimullin

Beeldopdrachten voor thuis, op reis of onderweg

Start za 29 juni '24
17:00 - 18:00

2 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 33
Alle tarieven

Waar Online
At home / Bij jou thuis

Meer info over de locatie(s)

Taal en begeleiding Nederlands

Zin om jouw zomer te injecteren met wat extra artistieke uitdaging? Deze online cursus kan je volgen waar je ook bent: thuis, op vakantie, na je werkdag, onderweg ...

We beginnen zaterdag om 17u met een korte online bijeenkomst en eindigen een week later op vrijdag om 17u opnieuw samen online. Tussendoor krijg je om de dag digitaal beeldende opdrachten toegestuurd rond verschillende thema's, waar je telkens op je eigen tempo aan kunt werken. Je bepaalt zelf waar en wanneer, maar reken op ongeveer twee uur per dag. Hoe je die opdrachten uitvoert, kies je helemaal zelf. Wil je schilderen, tekenen, knippen, plakken? Go for it!

Via het online prikbord Padlet zie je de resultaten van anderen, kun je uitwisselen en krijg je feedback op je werk. De opdrachten richten zich telkens op je directe omgeving en stimuleren je om deze met geheel andere ogen te bekijken.

Praktisch

Voor deze cursus kun je tekenen met alle materialen die je voorhanden hebt: een potlood, een bic, verf, een stift ... Jij kiest zelf.

Je hebt nodig: een computer/laptop/tablet met internetverbinding en voor het afsluitmoment vrijdag: werkende microfoon en camera. Een koptelefoon is handig maar geen must.

Voorkennis

Niveau 2: je hebt al wat ervaring met tekenen/schilderen/illustreren, en bent het gewoon om zelfstandig aan de slag te gaan met een opdracht.

Sessies

 • za 29 juni '24
  17:00 - 18:00
  Online - at home / bij jou thuis
 • vr 5 juli '24
  17:00 - 18:00
  Online - at home / bij jou thuis

Locatie(s)

 • Online At home / Bij jou thuis Toon op kaart

  Deze cursus volg je online, van bij jou thuis (of op een andere plek naar keuze met een internetverbinding).

Prijs

Begeleiding

Marissa Van Mourik

Marissa is stafmedewerker beeldende kunst. Ze studeerde Fotografie en Schilderkunst aan o.a. Sint…
Meer over Marissa Van Mourik