Update

VACATURE!

We zoeken een nieuwe collega die graag organiseert en zorgt voor sociale verbinding. Word onze nieuwe planner & connector in Antwerpen!

  • Wat doe je in deze job?

Je helpt deelnemers, docenten en externe huurders met praktische en administratieve vragen rond hun activiteit. Je helpt bij het plannen van de cursussen in Antwerpen. Je staat in contact met mensen en organisaties uit de buurt. Ook help je mee bij de organisatie van Antwerpse projecten en evenementen, zoals Noorderlicht of de presentatiedag van WISPER.

  • Voor wie?

We zoeken iemand met talent voor organisatie en planning. Iemand die goed en graag met mensen praat, belt en mailt in het Nederlands (NT2 niveau 2.4 of hoger – klik hier voor meer info). Je werkt in Antwerpen en vindt het niet erg om één dag per week naar Gent of Leuven te komen. Al onze locaties zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, maar het is makkelijk als je zelf in Antwerpen woont.

WISPER gelooft in de kracht van diversiteit. We willen graag een team waarin verschillende herkomsten, leefsituaties en (geloofs)overtuigingen vertegenwoordigd zijn en waarbinnen iedereen zichzelf kan zijn. Of je nu tijdens je pauze gaat afkolven, bidden, roken of slapen. Of je nu graag aangesproken wordt met die, hen, zij of hij. Of je nu komt werken in driedelig pak, met hoofddoek of in glitterjogging.

  • Wat krijg je?

Je krijgt een vast contract van 80% (= ongeveer 30u per week). Je werktijden en opname van overuren zijn flexibel. Je brutoloon bedraagt minstens € 2.100,61. We houden rekening met je eerdere werkervaring bij het bepalen van je loon. Per gewerkte dag krijg je ook € 6 maaltijdcheques.

  • Wil je graag bij ons team komen?

Vul ten laatste op 7 maart het sollicitatieformulier in.

  • Heb je vragen over deze job?

Dan kan je mailen naar vita@wisper.be of bellen/whatsappen naar Alexandra op 0494/43.58. 69

DSC 8209kopieren
Datum bericht do 9 februari '23