© Jade Sips

Movement coaching (mei)

Start za 4 mei '24
10:00 - 13:00

1 sessie

Prijs

Standaardtarief: € 25
Alle tarieven

Waar OPEK
Vaartkom 4
3000 Leuven

Meer info over de locatie(s)

Taal en begeleiding Nederlands

Bewegen en bewogen worden! Je lichaam vertelt een eigen verhaal.

Vertrekkend vanuit een thema zetten we ons lichaam in beweging. Bij een movement coaching-workshop neemt Fanny je mee op reis. Een reis waarbij je lichaam als eerste spreekt, om pas daarna te gaan reflecteren in gesproken taal. Movement coaching richt zich op het lichaam in beweging en op wat daarbij vanbinnen plaatsvindt aan gedachten, beelden en emoties.

Een lichaam liegt nooit, dus in beweging onderzoeken we samen wat jouw gevoelens, verlangens of dromen zijn. Via de taal van het lichaam komen we tot meer bewustwording, groei, persoonlijke ontwikkeling en verandering.

Movement coaching baseert zich op de methode van de dansexpressie. Daarbij gaan we ervan uit dat iedereen kan dansen, ongeacht je fysieke mogelijkheden. De danser creëert zijn eigen dans en drukt op eigen wijze uit wat er vanbinnen leeft.

De workshop staat open voor iedereen, ongeacht eerdere danservaring. We gaan bewegen, maar hoe(veel) je beweegt, beslis je zelf.

Dit voorjaar staat er elke maand een sessie movement coaching gepland, telkens op zondagvoormiddag. Via deze pagina schrijf je in voor de sessie van mei - kijk hier voor de andere data!

Praktisch

Draag kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen, en warme trui indien je het snel koud krijgt. We dansen op blote voeten. Breng een flesje water mee voor tussendoor.

Voorkennis

Niveau X: voor iedereen, ongeacht eerdere bewegings- of danservaring.

Sessies

 • za 4 mei '24
  10:00 - 13:00
  OPEK - check bij aankomst / check upon arrival

Locatie(s)

 • OPEK Vaartkom 4
  3000 Leuven Toon op kaart

  Op www.opek.be vind je meer info over de bereikbaarheid en toegankelijkheid. Bij de eerste sessie word je onthaald door iemand van WISPER die je vertelt waar in/rond het gebouw je precies moet zijn.

  Goed om weten als je hier een hele dag cursus volgt: voor de middagpauze kan je zelf een lunch meebrengen, ter plaatse iets bestellen in Café Entrepot of iets kopen in de Lidl om de hoek.

Prijs

 • Plustarief
  € 28 Met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
 • Standaardtarief
  € 25 Dekt de kosten van je cursus
 • Reductietarief
  € 20 Voor wie het wat minder breed heeft
 • Cultuurkaarthouder KU Leuven
  € 19 Voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
 • Kansentarief UITPAS Leuven
  € 5 (max. 6 deelnames / jaar) enkel voor inwoners stad Leuven

Begeleiding

Fanny Heuten

Fanny is choreografe, danseres, dansdocent en gediplomeerd danscoach. Al meer dan 35 jaar is ze…
Meer over Fanny Heuten