© Chris Ainsworth

Crash course fotografie

Start ma 10 oktober '22
13:30 - 16:00

3 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 66
Alle tarieven

Waar WISPER Gent
Dok Noord 4D 001
9000 Gent

Meer info over de locatie(s)

Taal en begeleiding Nederlands

Voor deze cursus is er een wachtlijst. Klik hier voor gelijkaardige workshops!

Is "ISO" voor jou enkel drie hoofdletters na elkaar? Om te ontdekken wat dat met fotografie te maken heeft, kan je in deze korte blitzreeks zeker terecht. Je hebt een eigen fototoestel, maar jullie spreken elkaars taal nog niet? Cato neemt je met losse opdrachten mee om de basics van het fotograferen te leren. Speels op pad - zowel binnen als buiten - verken je wat sluitertijd, diafragma en ISO inhouden. Je leert ze juist inzetten en om te gaan met licht, scherpte en beweging. In groep experimenteren we met die instellingen, zodat je de vreemde knopjes en draaischijven onder controle krijgt. Hoe meer je uitprobeert, hoe meer je fotografie artistiek zal kunnen inzetten en duidelijke keuzes kunt maken.

Cato is een pro, net afgestudeerd, maar met een kanjer van een persoonlijk eindwerk fotografie. Check zeker haar eigen projecten, en zet samen met haar je eerste stappen in de fotografietaal.

Praktisch

Breng je eigen reflexcamera mee. Je kan met je eigen laptop werken als je die hebt. Je kan ook een Macbook gebruiken van WISPER, geef in dat geval een seintje aan liesbet@wisper.be.

Voorkennis

Niveau 1: voor beginners. In deze cursussen leer je je fotografische blik kennen en ontdek je de mogelijkheden van digitale fotografie aan de hand van de drie-eenheid: ISO, sluitertijd en diafragma.

Sessies

 • ma 10 oktober '22
  13:30 - 16:00
  WISPER Gent - Beeldatelier
 • ma 17 oktober '22
  13:30 - 16:00
  WISPER Gent - Beeldatelier
 • ma 24 oktober '22
  13:30 - 16:00
  WISPER Gent - Beeldatelier

Locatie(s)

 • WISPER Gent Dok Noord 4D 001
  9000 Gent Toon op kaart

  WISPER Gent ligt op de Dok Noord site. Lees zeker vooraf de info op onze Dok Noord pagina want het kan nogal een doolhof lijken wanneer je hier voor het eerst komt!

Prijs

Begeleiding

Cato Van Rijckeghem

Cato studeerde fotografie aan het KASK. Ze blijft zoeken naar haar persoonlijke manier om…
Meer over Cato Van Rijckeghem