Update

Versterking gezocht voor ons educatief team!

Aan ambitie en toekomstdromen geen gebrek bij WISPER. Daarom gaan we dit najaar op zoek naar twee extra educatieve medewerkers om samen met ons wilde plannen te smeden én waar te maken de komende jaren!

Ons educatief team is een heerlijk zootje ongeregeld met een gedeelde passie voor kunsteducatie. Vanuit hun onverwoestbare drive komen al onze cursussen en projecten tot stand.

Meer weten over wat het betekent om een educatieve medewerker te zijn bij WISPER? Wij sleepten vier collega's voor de lens om een boekje open te doen over hun job.

Zin om ook onze werking mee vorm te geven vanuit jouw eigen ideeën en fascinaties? Verzot op alles wat met muziek te maken heeft of juist verslingerd aan beeldende kunsten? It's your lucky day: wij zoeken twee nieuwe educatieve medewerkers. Klik hier voor meer info!

WISPER gelooft in de kracht van diversiteit en in de kracht van een team waarbinnen verschillende herkomsten, leefsituaties, en (geloofs)overtuigingen vertegenwoordigd zijn. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en ervaring en hoe jij het verschil kan maken om onze missie waar te maken. Voel je je aangesproken? Aarzel niet en dien je kandidatuur in.

Datum bericht vr 1 oktober '21