Update

WISPERpro 2024

Een cursuslancering exclusief voor onze vakgenoten in de kunsteducatie: kom elkaar inspireren, motiveren én provoceren tijdens de WISPERpro cursussen!

Fouten zijn de beste feedback.

Akkoord met de stelling? Stof tot nadenken? Absolute onzin?

Als je er maar een eigen mening over hebt. En zin om die mening tijdens ontmoeting met artistieke vakgenoten te delen, in vraag te stellen, of zelfs helemaal om te gooien na confrontatie met nieuwe invalshoeken en onverwachte inzichten.

Voor ons WISPERpro cursusaanbod laten we ons namelijk inspireren door dit soort kunsteducatieve hangijzers over feedback geven, begeleidingsmethoden, werken met verschillende doelgroepen, inspiratie sprokkelen voor opdrachten …

Het zijn cursussen speciaal voor leerkrachten en groepsbegeleiders in de kunsteducatie. Ze zijn een antwoord op de uitdagingen, vragen en noden die dagelijks naar boven komen in artistieke leercontexten zoals die van WISPER – en van jullie.

Niet dat we je tijdens deze workshops absolute waarheden of onfeilbare methodes voorschotelen (alsof die er al zouden zijn). Wél dat we je samenbrengen met collega's rond boeiende thema’s, voor een duchtig rondje experiment, uitwisseling en ongegeneerd stelen van elkaars ideeën.

Ready to steal like an art teacher?

Datum bericht wo 13 september '23