de WISPER zomerweken

Al jaren stouwen wij onze zomers vol met korte, ultra-combineerbare cursussen. Van proevertjes voor beginners tot stroomstootjes voor gevorderden, in alle artistieke disciplines die ons huis rijk is: dans, theater, muziek, fotografie, beeld en literatuur.

Deze zomerweken zijn dé gelegenheid om je eigen artistieke programma bijeen te puzzelen uit ons aanbod én om andere Wisperlingen te ontmoeten in een omgeving die knettert van de inspiratie. Eerst in Gent, daarna in Leuven. Oh: er zijn ook nog steeds online cursussen. Én een locatiespecial in de Verbeke Foundation!

de WISPER-zomer in Gent

Eéntje om de zomervakantie mee in te zetten zoals het hoort: van 30 juni t/m 7 juli gonst en knettert het op Dok Noord, waar we die week van 's ochtends tot 's avonds de site inpalmen met beelden, klanken, beweging en inspiratie. Véél inspiratie!

Klik voor de zomercursussen in Gent!

de WISPER-zomer in Leuven

Onze vertrouwde uitvalsbasis OPEK wordt deze zomer verbouwd dus wij kamperen voor de Leuvense zomercursussen van 19 t/m 30 juli in de gebouwen van het SLAC op de Dirk Boutslaan!

Houd er rekening mee dat er in het SLAC zelf geen café of restaurant is. Het gebouw ligt knal in het centrum van de stad dus er zijn wel genoeg supermarkten, broodjeszaken en eetgelegenheden in de buurt voor 's middags. En voor wie een cursus niet compleet is zonder de caféklap nadien: ook de Leuvense terrasjes zijn vlakbij!

Klik voor de zomercursussen in Leuven

de locatiespecial in Verbeke Foundation

Op zondag 4 juli trekken we met jullie naar de bijzonder Verbeke Foundation voor een special rond performance art. Voor iedereen met basiservaring in theater, beeld of dans die niet vies is van een fiks experiment!

Klik voor de zomerspecial in de Verbeke Foundation!