© Sebastian Ervi

Zang: vocal loops

Start za 5 februari '22
11:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardtarief: € 34
Alle tarieven

Waar OPEK
Vaartkom 4
3000 Leuven

Meer info over de locatie(s)

Taal en begeleiding Nederlands

Dit is een cursus in het kader van CLOSE Festival. De editie van 2022 houden we "light" gezien de omstandigheden: geen concerten met publiek, maar wel een hele dag in het teken van de zangworkshops.

Zes jaar geleden kocht zangeres Patricia haar eerste loopstation vanuit de behoefte om met haar stem als hoofdinstrument solo muziek te creëren zonder instrumentele begeleiding. Het was liefde op het eerste gezicht. Ondertussen is het voor haar een essentieel werkinstrument geworden, zowel in de creatie van muziek en arrangementen als tijdens live concerten met haar soloproject.

In deze workshop laat Patricia jou ook de mogelijkheden van de loopstation ontdekken. Wat is het? Wat doet het? Hoe werkt het?

Experimentele muziekfanaat, a capella popzanger, theater- of filmmaker op zoek naar de juiste soundtrack... De mogelijke toepassingen van een loopstation om solo muziek te creëren zijn heel breed! In deze workshops vertrekken we dan ook vanuit jouw artistieke of muzikale ideeën en behoeftes.

Praktisch

Neem zeker een flesje water mee.

Voorkennis

Niveau X: voor iedereen, met of zonder voorkennis!

Sessies

  • za 5 februari '22
    11:00 - 16:00
    OPEK - check bij aankomst / check upon arrival

Locatie(s)

  • OPEK Vaartkom 4
    3000 Leuven Toon op kaart

    Op www.opek.be vind je meer info over de bereikbaarheid en toegankelijkheid. Bij de eerste sessie word je onthaald door iemand van WISPER die je vertelt waar in/rond het gebouw je precies moet zijn.

Prijs

Begeleiding

Patricia Van Cutsem

Patricia Van Cutsem is zangeres, natuurstem zangcoach en klankheler. Met haar soloproject brengt…
Meer over Patricia Van Cutsem