© Rudy Carlier

WISPERpro | Feedback in theaterlessen

Start wo 3 april '24
11:00 - 18:00

1 sessie

Prijs

Standaardtarief: € 48
Alle tarieven

Waar OPEK
Vaartkom 4
3000 Leuven

Meer info over de locatie(s)

Taal en begeleiding Nederlands

Feedback kan een grote invloed hebben op het leren. Dat ondervinden de docenten en deelnemers in onze cursussen steeds weer. Tijdens deze workshop delen de educatieve medewerkers van WISPER hun inzichten hierover en toetsen ze deze samen met jou aan de praktijk.

Feedback kan verschillende vormen aannemen: via mondelinge dialoog, in geschreven vorm, maar ook handelend in actie-reactie tussen deelnemers onderling. De wisselwerking tussen deze verschillende soorten feedback zorgt voor een krachtig effect op het leren.

De onderwerpen waarop je gericht feedback geeft, hangen samen met de doelen die jij of de deelnemer vooropstelde. Spreek je over het eindresultaat of over de weg ernaartoe? Richt je de feedback op de kwaliteiten/mogelijkheden, op de hiaten, of op beide? Welke woorden werken waarderend en zijn gericht op vooruitgang? En wat is de plaats van de deelnemer hierin (zelfregulatie)?

Tijdens deze workshop ben je deelnemer en docent tegelijk - we spelen en maken en leren. We zetten een fictieve lescontext op poten, met speelse en ernstige theateropdrachten. Op de resultaten, gedragingen en standpunten die daaruit opborrelen, passen we feedback toe. We voelen aan den lijve wat de terugkoppeling met ons doet en vinden vertrouwen om hiermee te oefenen, zodat je feedback nadien in je eigen lespraktijk gerichter en opbouwender kunt inzetten.

+++

VROEGBOEKACTIE: wie op tijd inschrijft, brengt gratis een collega mee:

 • Schrijf je vóór 1 december 2023 in voor een WISPERpro cursus naar keuze, aan het tarief dat op jou van toepassing is (plus, standaard of reductie).
 • Klik in het winkelmandje op "Nog een deelnemer toevoegen voor deze cursus", vul de gegevens van je collega in en kies onderaan het tarief "gratis PRO deelnemer"
 • In het opmerkingenveld vermeld je VROEGBOEKACTIE en de naam van jullie school/organisatie

Voorkennis

Voor leerkrachten en groepsbegeleiders, regisseurs, dramadocenten.

Sessies

 • wo 3 april '24
  11:00 - 18:00
  OPEK - check bij aankomst / check upon arrival

Locatie(s)

 • OPEK Vaartkom 4
  3000 Leuven Toon op kaart

  Op www.opek.be vind je meer info over de bereikbaarheid en toegankelijkheid. Bij de eerste sessie word je onthaald door iemand van WISPER die je vertelt waar in/rond het gebouw je precies moet zijn.

  Goed om weten als je hier een hele dag cursus volgt: voor de middagpauze kan je zelf een lunch meebrengen, ter plaatse iets bestellen in Café Entrepot of iets kopen in de Lidl om de hoek.

Prijs

 • Plustarief
  € 53 Met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
 • Standaardtarief
  € 48 Dekt de kosten van je cursus
 • Reductietarief
  € 38 Voor wie het wat minder breed heeft
 • Cultuurkaarthouder KU Leuven
  € 36 Voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
 • Kansentarief UITPAS Leuven
  € 10 (max. 6 deelnames / jaar) enkel voor inwoners stad Leuven
 • Gratis PRO deelnemer
  Schrijf in vóór 1/12/23 en breng gratis een collega mee

Begeleiding

Eva De Mulder

Eva De Mulder studeerde aan de Toneelacademie van Maastricht. Ze programmeert onze theatercursussen…
Meer over Eva De Mulder