© Rudy Carlier

WISPERpro | De verbeelding in de pen prikkelen

Start ma 28 februari '22
10:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardtarief: € 42
Alle tarieven

Waar OPEK
Vaartkom 4
3000 Leuven

Meer info over de locatie(s)

Taal en begeleiding Nederlands

Als kind hebben we fantasie in overvloed. Maar hoe ouder we worden, hoe moeilijker we het lijken te hebben om er op los te fantaseren. Een beetje prikkelende schrijfopdrachten helpen om onze verbeelding weer de vrije loop te laten.

In deze WISPERpro laten we dan ook heel wat schrijfopdrachten op je los. Die mag je naar hartenlust stelen en naar je hand zetten. Meer, we reiken je ook een paar handige trucjes aan waarmee je zelf snel toffe opdrachten bedenkt. En dat voor de doelgroep, de leeftijdscategorie en het niveau waarmee jij werkt.

Met welk literair genre je ook aan de slag wil, voor welke leeftijdscategorie of welk niveau ook, na deze schrijfdag onder vakgenoten weet je de verbeelding in elke pen te stimuleren.

VROEGBOEKACTIE: wie op tijd inschrijft, brengt gratis een collega mee! Zo werkt het:

 • Schrijf je vóór 1 december 2021 in voor een WISPERpro cursus naar keuze, aan het tarief dat op jou van toepassing is (plus, standaard of reductie).
 • Klik in het winkelmandje op "Nog een deelnemer toevoegen voor deze cursus", vul de gegevens van je collega in en kies onderaan het tarief "gratis PRO deelnemer"
 • In het opmerkingenveld vermeld je VROEGBOEKACTIE en de naam van jullie school/organisatie.

Praktisch

Breng pen en papier mee. Een laptop mag maar moet niet. Breng ook zelf je lunchpakket mee, ofwel kan je iets kopen in de buurt.

Voorkennis

Je staat regelmatig voor een groep als leerkracht of begeleider.

Sessies

 • ma 28 februari '22
  10:00 - 16:00
  OPEK - check bij aankomst / check upon arrival

Locatie(s)

 • OPEK Vaartkom 4
  3000 Leuven Toon op kaart

  Op www.opek.be vind je meer info over de bereikbaarheid en toegankelijkheid. Bij de eerste sessie word je onthaald door iemand van WISPER die je vertelt waar in/rond het gebouw je precies moet zijn.

Prijs

Begeleiding

Joke Depuydt

Joke is onze stafmedewerker literatuur en bokst elk seizoen een nieuw literair cursusaanbod in…
Meer over Joke Depuydt