© Rudy Carlier

WISPER jam sessions

Start vr 28 oktober '22
20:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar OPEK
Vaartkom 4
3000 Leuven

Meer info over de locatie(s)

Taal en begeleiding Nederlands/Engels

In onze gratis jams zijn alle muzikanten, muziekstijlen, instrumenten en stemmen welkom! Samen kruipen we in de magie van het moment en laten ons meevoeren door de muziek en structuur die zo ontstaat.

Jazz en funk standards of popnummers aanvragen kan af en toe, maar is niet de insteek van de bijeenkomsten. Onze jam sessions zijn vooral bedoeld als vrijplaats voor zangers en muzikanten, die zin hebben om samen te spelen en daarbij de verrassingen op zich af te laten komen.

Weinig of geen ervaring? Maakt niet uit! De jams worden begeleid door onze vaste muziekmedewerker Reindert en zijn saxofoon. Wie het nodig heeft, krijgt van hem een klein zetje. En voor je het weet maak je helemaal deel uit van het jammende geheel!

Praktisch

Inschrijven is niet verplicht, maar wel handig. Laat weten welk(e) instrument(en) jij meeneemt!

WISPER voorziet een (elektrische) stage piano, verschillende percussie instrumenten en een zanginstallatie. Ook een drumstel kan geregeld worden. (Breng je stokken en cimbalen mee!)

Voorkennis

Niveau X: voor iedereen die zin heeft om samen te jammen. Voorkennis speelt geen rol!

Sessies

 • vr 28 oktober '22
  20:00 - 22:00
  OPEK - check bij aankomst / check upon arrival
 • vr 16 december '22
  20:00 - 22:00
  OPEK - check bij aankomst / check upon arrival

Locatie(s)

 • OPEK Vaartkom 4
  3000 Leuven Toon op kaart

  Op www.opek.be vind je meer info over de bereikbaarheid en toegankelijkheid. Bij de eerste sessie word je onthaald door iemand van WISPER die je vertelt waar in/rond het gebouw je precies moet zijn.

  Goed om weten als je hier een hele dag cursus volgt: voor de middagpauze kan je zelf een lunch meebrengen, ter plaatse iets bestellen in Café Entrepot of iets kopen in de Lidl om de hoek.

Prijs

Begeleiding

Reindert Spanhove

Reindert is onze vaste muziekman in Leuven, kunstenaar, producer en multi-instrumentalist. Hij…
Meer over Reindert Spanhove