© Monica Grootes

Summer jam XL

Start za 29 juni '24
20:30 - 22:30

1 sessie

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar OPEK
Vaartkom 4
3000 Leuven

Meer info over de locatie(s)

Taal en begeleiding Nederlands/Engels

Op de WISPER jams zijn alle muzikanten, muziekstijlen, instrumenten en stemmen welkom. Samen kruipen we in de magie van het moment en laten we ons meevoeren door de muziek en structuur die op die manier ontstaat. Typisch worden er dus geen bestaande nummers of standards aangevraagd, maar gaan we aan de slag met de spontane inspiratie van alle jammers.

Weinig of geen ervaring? Maakt niet uit! De jams worden tevens begeleid door onze vaste muziekmedewerker Reindert en zijn trouwe saxofoon. Wie het nodig heeft, krijgt van hem een klein zetje. En voor je het weet maak je helemaal deel uit van het jammende geheel!

Inschrijven is niet verplicht, maar wordt erg geapprecieerd! Nog twijfel of vragen? Stuur een mailtje naar reindert@wisper.be

Praktisch

WISPER voorziet een een PA-systeem, een drumstel, twee stage piano's, verschillende percussie-instrumenten en zangmicrofoons.

Gitaristen die hun eigen versterker meebrengen worden erg geapprecieerd. Indien nodig kunnen we je inpluggen op het mengpaneel.

Als er veel muzikanten zijn, zijn er per song andere muzikanten welkom. Geef spontaan aan als je wil spelen, en geef ruimte aan elkaar!

Voorkennis

Niveau X: voor iedereen, met veel of weinig ervaring!

Sessies

 • za 29 juni '24
  20:30 - 22:30
  OPEK - check bij aankomst / check upon arrival

Locatie(s)

 • OPEK Vaartkom 4
  3000 Leuven Toon op kaart

  Op www.opek.be vind je meer info over de bereikbaarheid en toegankelijkheid. Bij de eerste sessie word je onthaald door iemand van WISPER die je vertelt waar in/rond het gebouw je precies moet zijn.

  Goed om weten als je hier een hele dag cursus volgt: voor de middagpauze kan je zelf een lunch meebrengen, ter plaatse iets bestellen in Café Entrepot of iets kopen in de Lidl om de hoek.

Prijs

Begeleiding

Reindert Spanhove

Reindert is onze vaste muziekman in Leuven, kunstenaar, producer en multi-instrumentalist. Hij…
Meer over Reindert Spanhove

Luca Simonelli

Luca is een multi-instrumentalist met een primaire focus op hout- en koperblazers. Hij studeerde af…
Meer over Luca Simonelli