© Lies Demeyer

Open call voor singer-songwriters: showcase in The Rua Room

Start zo 12 november '23
16:00 - 19:00

1 sessie

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar WISPER Gent
Dok Noord 4D 001
9000 Gent

Meer info over de locatie(s)

Taal en begeleiding Nederlands/Engels

Je bent al een tijdje met songwriting bezig, hebt intussen een aantal eigen nummers en voelt het jeuken om die met de wereld te delen? Dan is deze open call misschien wel het duwtje dat je nodig had om je muziek naar buiten te brengen!

Voor deze ultieme showcase kans werken we samen met The Rua Room, dé Gentse singer-songwriter studio met bijhorend YouTube kanaal voor Belgische en buitenlandse artiesten.

Wat krijg je? Een showcase in concert-setting met publiek die in hoge kwaliteit wordt opgenomen. De opnames worden nadien ook gepost op het YouTube kanaal van The Rua Room zodat je werk ook extra zichtbaarheid krijgt.

De sprong wagen? Stuur dan vóór 13 oktober een mailtje naar yannick@wisper.be samen met een demo, audiofragment of link naar jouw songs. Je krijgt ten laatste op 15 oktober te horen of je in de line-up van deze exclusieve showcase belandt.

Meedoen

Om je kandidaat te stellen stuur je vóór 13 oktober een mailtje naar yannick@wisper.be samen met een demo, audiofragment of link naar jouw songs.


Je krijgt ten laatste op 15 oktober te horen of je in de line-up van deze exclusieve showcase belandt!

Voorkennis

Niveau 2 of hoger: je bent al een tijdje met songwriting bezig, hebt intussen een aantal eigen nummers en voelt het jeuken om die met de wereld te delen.

Sessies

  • zo 12 november '23
    16:00 - 19:00
    WISPER Gent - Muziekstudio

Locatie(s)

  • WISPER Gent Dok Noord 4D 001
    9000 Gent Toon op kaart

    WISPER Gent ligt op de Dok Noord site. Lees zeker vooraf de info op onze Dok Noord pagina want het kan nogal een doolhof lijken wanneer je hier voor het eerst komt!

Prijs

Begeleiding

David Donegan (Daithi Rua)

Daithi Rua (David Donegan) is een Ierse singer-songwriter/gitarist die in Gent woont. Hij is al…
Meer over David Donegan (Daithi Rua)