© Rudy Carlier

Masterweekend Lien Wildemeersch: 4.48 Psychosis

Start za 25 juni '22
11:00 - 18:00

2 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 93
Alle tarieven

Waar WISPER Gent
Dok Noord 4D 001
9000 Gent

Meer info over de locatie(s)

Taal en begeleiding Nederlands

Lien is als freelance actrice verbonden aan het NTGent gezelschap. Acteren vraagt volgens haar passie, betrokkenheid en soms ook de moed om dingen in jezelf aan te spreken die niet zo fraai zijn.

Tijdens dit unieke masterweekend leer je de eigenzinnige stijl van deze professionele actrice pur sang kennen, aan de hand van een voorstelling waarin ze zich afgelopen jaren helemaal onderdompelde: ‘4.48 Psychosis’ van Sarah Kane.

Lien zegt daarover: “De tekst is een poging om te verwoorden hoe het is om te leven met psychoses. Er is radeloosheid, angst en chaos, maar ook verfijnde humor, zelfrelativering, en er zijn kleine herkenbare menselijkheden. Naast puur is de tekst ook heel rijk. Sarah Kane speelt met woorden en klanken en toont een grote taalgevoeligheid en muzikaliteit.”

Tijdens deze cursus daagt Lien je uit om je spelmatig helemaal in deze veelzijdige en fascinerende theatertekst te verdiepen en je over te geven aan de woorden van Sarah Kane.

Fijn extraatje: Compagnie Cecilia biedt deelnemers van deze cursus gratis tickets aan voor de voorstelling Kelly. Die speelt ’s avonds op het En Avant festival in de Expeditie, ook op Dok Noord.

Voorkennis

Niveau X: zowel voor beginnende als meer ervaren spelers!

Sessies

 • za 25 juni '22
  11:00 - 18:00
  WISPER Gent - Theaterzaal
 • zo 26 juni '22
  10:00 - 17:00
  WISPER Gent - Theaterzaal

Locatie(s)

 • WISPER Gent Dok Noord 4D 001
  9000 Gent Toon op kaart

  WISPER Gent ligt op de Dok Noord site. Lees zeker vooraf de info op onze Dok Noord pagina want het kan nogal een doolhof lijken wanneer je hier voor het eerst komt!

Prijs

Begeleiding

Lien Wildemeersch

Lien Wildemeersch (°1983) studeerde Germaanse Talen in Kortrijk en Leuven en behaalde daarnaast ook…
Meer over Lien Wildemeersch

In samenwerking met