© Aneta Pawlik

Fotografie special: de postbus

Start za 1 juli '23
10:00 - 17:00

1 sessie

Prijs

Standaardtarief: € 56
Alle tarieven

Waar Parcours (Dok Noord)
Dok Noord 4 / Hal E bus 101
9000 Gent

Meer info over de locatie(s)

Taal en begeleiding Nederlands

Voor deze cursus is er een wachtlijst. Klik hier voor gelijkaardige workshops!

Deze cursus bestaat uit twee delen: een briefwisseling vooraf en een dag in het atelier. Wie inschrijft, krijgt een brief in de bus van kunstenaar-docent Kaat Pype. Op jouw beurt reageer je dan met een brief terug. Op basis van die briefwisseling, stelt Kaat vervolgens de inhoud van de workshop samen.

Je schrijft je dus in voor een experiment. Centraal staat de ontmoeting tussen jou en de docent en andere deelnemers, die leidt tot fotografische commentaren en interpretaties. Denk aan het werk van kunstenaar Sophie Calle.

Schrijf je op tijd in! De briefwisseling vooraf maakt deel uit van de cursus, dus het is belangrijk dat jij en docent Kaat de tijd kunnen nemen voor de brieven naar elkaar. Vermeld dus zeker ook je adres in het opmerkingenveld.

Voorkennis

Niveau 2 of hoger: voor deelnemers die de technische basis van fotografie onder de knie hebben en willen meestappen in een open artistiek proces. Schrijf je tijdig in: de briefwisseling vooraf maakt deel uit van de cursus, dus het is belangrijk dat jij en docent Kaat de tijd kunnen nemen voor de brieven naar elkaar. Vermeld dus zeker ook je adres in het opmerkingenveld.

Sessies

  • za 1 juli '23
    10:00 - 17:00
    Parcours (Dok Noord) - Zaal

Locatie(s)

  • Parcours (Dok Noord) Dok Noord 4 / Hal E bus 101
    9000 Gent Toon op kaart

Prijs

Begeleiding

Kaat Pype

Kaat is conceptueel kunstenares en werkt voornamelijk met foto’s, installaties en performances. Ze…
Meer over Kaat Pype