© Andrew Valdivia

Drink and draw mét model (april)

Start wo 24 april '24
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardtarief: € 21
Alle tarieven

Waar Noordpoort
Dambruggestraat 336
2060 Antwerpen

Meer info over de locatie(s)

Taal en begeleiding Nederlands

Aan tekenaars en illustratoren moeten we het immens populaire concept al lang niet meer uitleggen: een Drink & Draw staat voor gezelligheid, gedeelde creatieve energie en een goeie sfeer. Zonder regels, zonder grenzen. En dit najaar hosten wij in januari, februari, maart en april maandelijks een eigen WISPER-editie in de Noordpoort!

Wat?

We komen samen om onze ideeën te delen, kunst te creëren en te drinken. Er is elke maand een model. WISPER zorgt ook voor tekenmateriaal en een muziekje, en er is uiteraard ook een bar waar je drank kan kopen. Angst voor dat lege blad? Geen nood! De Drink & Draw wordt gehost door schilder en tekenaar Marilou Dejans. Zij staat klaar om tips and tricks te delen voor wie een extra duwtje nodig heeft.

Voor wie?

Iedereen die zin heeft in tekenen in een gezellige sfeer en met een drankje erbij. Van absolute beginners tot fervente tekenaars.

Wanneer?

Er is dit voorjaar een drink & draw op 31 januari, 28 februari, 27 maart en 24 april. Je kunt elke maand komen of één enkele keer. Let op: je schrijft wel voor elke sessie apart in.

Via deze pagina schrijf je in voor de Drink & Draw van 24 april. Klik hier door voor de eerdere data in januari, februari en maart.

Praktisch

Breng liefst een eigen schort of werkhemd mee. Al het materiaal is aanwezig en in de cursusprijs inbegrepen.

Voorkennis

Niveau X: iedereen welkom, niveau speelt geen rol!

Sessies

  • wo 24 april '24
    19:30 - 22:00
    Noordpoort - Beeldatelier

Locatie(s)

Prijs

Begeleiding

Marilou Dejans

Marilou behaalde in 2019 haar Master in schilderkunst aan de Koninklijke Academie van Antwerpen,…
Meer over Marilou Dejans