© Rudy Carlier

De kracht van samenzang

Start ma 25 juli '22
15:00 - 22:00

5 sessies

Prijs

Tweepersoonskamer - Standaardtarief: € 449
Alle tarieven

Waar La Gatte d'Or
Chemin-Sur-le-Foy 10
6950 Harsin

Meer info over de locatie(s)

Taal en begeleiding Nederlands

Samen zingen in groep is voor jou puur genieten? Je begint spontaan mee te galmen wanneer je een lied op de radio hoort? Veel goesting om deel uit te maken van een echte a capella groep? Bingo. Smijt al dat enthousiasme in je rugzak en kom met ons mee naar de Ardennen voor een week puur zangplezier.

's Morgens starten we met een stevige opwarming van stem en lichaam. We verdiepen ons in een gevarieerd aanbod aan liederen en verkennen de verschillende mogelijkheden van samenzang: meerstemmigheid, vocale percussie, blend, improvisatie en interpretatie ... Daarnaast experimenteren we samen met harmonieën en canons. En je zal zien: door al dat samen zingen zullen we heel wat opsteken van én door elkaar.

Na het middagmaal kan je een siësta houden en lekker luieren of het over een actievere boeg gooien met een wandeling of fietstocht in de groene omgeving van Nassogne, vlakbij de uitgestrekte bossen van Saint-Hubert. In de (voor)avond staan er weer zangsessies op het programma. Ter afwisseling en om onze stem af en toe wat rust te gunnen, verdiepen we ons ook in soundscapes, klankmassage, stemtechniek, muziekverhalen, songwriting …

Kortom: een week genieten van hoe enorm leuk samen zingen kan zijn. Met een schitterende locatie als inspiratiebron en de warme echo van het natuurlandschap als backing vocals. De perfecte muziekvakantie!

Praktisch

Alle maaltijden en overnachtingen zijn in je cursusprijs inbegrepen. Enkele weken voor vertrek krijg je van ons nog een mail met meer info over wat je moet meenemen.

Eet je vegetarisch, veganistisch, lactosevrij, glutenvrij? Laat het ons goed op voorhand weten (als opmerking bij je inschrijving en via mail naar vita@wisper.be) We bekijken met de keuken wat haalbaar is, maar voor erg specifieke diëten vragen we je wellicht om zelf een ‘basispakket’ te voorzien.

Afspreken om te carpoolen met andere deelnemers kan via www.wisper.be/nl/carpoolforum

Voorkennis

Niveau X: voor iedereen! Partituren kunnen lezen is geen must. Het enige wat je nodig hebt, is een ferme scheut zanggoesting. Bespeel je een instrument? Breng dat gerust mee.

Sessies

 • ma 25 juli '22
  15:00 - 22:00
  La Gatte d'Or - Atelier
 • di 26 juli '22
  9:30 - 22:00
  La Gatte d'Or - Atelier
 • wo 27 juli '22
  9:30 - 22:00
  La Gatte d'Or - Atelier
 • do 28 juli '22
  9:30 - 22:00
  La Gatte d'Or - Atelier
 • vr 29 juli '22
  9:30 - 14:00
  La Gatte d'Or - Atelier

Locatie(s)

Prijs

 • Tweepersoonskamer - Plustarief
  € 470 Met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
 • Tweepersoonskamer - Standaardtarief
  € 449 Dekt de kosten van je cursus
 • Tweepersoonskamer - Reductietarief
  € 406 Voor wie het wat minder breed heeft

Begeleiding

Bart Callebaut

Bart Callebaut is al meer dan 30 jaar onze muziekman in Leuven en tevens de bezieler van ons…
Meer over Bart Callebaut