Update

Docentenfest '23

Een weekend waarop we kunstdocenten samenbrengen, inspireren, verbinden. Een weekend waarop we je zuurstof en brandstof willen geven, als docent én als kunstenaar. En waarop we samen een dikke spot zetten op de schoonheid van ons vak: de lerende mens alle mogelijkheden geven. WELKOM!

Docentenfest Amrit

VOOR WIE?

Elke kunstdocent - beeld, dans, muziek, literatuur, theater - is van harte welkom. Als WISPER-docent* betaal je enkel de kosten voor je maaltijden en overnachting.

* als je minstens één keer voor WISPER hebt lesgegeven in de voorbije drie jaar en/of komend seizoen bent ingepland met een WISPER-cursus

WAT?

Wij zorgen voor masterclasses en workshops rond uitwisseling, inspiratie, vakkennis, methodische aanpak. Je kijkt naar je vak vanuit een andere discipline of stapt mee in het werkproces van een andere kunstenaar. Jij kiest zelf je programma. Ga je voor één dag of twee dagen? Een inhoud die bij je eigen vakgebied hoort of net een andere discipline die je kan verrijken? Tijdens deze tweedaagse wisselen we stevig doorwerken af met ontmoeten en ontspannen.

HOE WERKT HET?

Je schrijft in voor één dag of het volledige weekend. Je krijgt dan een mailtje met een formulier waarin je je eigen programma voor de gekozen dag(en) kan samenstellen met de masterclasses en/of workshops. Vergeet dat dus zeker niet in te vullen om je plaatsje te verzekeren! De workshops gaan door afhankelijk van de inschrijvingen - als er wijzigingen zijn, word je daar altijd van verwittigd.

PROGRAMMA

Klik hieronder voor een overzicht van de workshops en masterclasses zoals ze voor dit weekend gepland staan.

Datum bericht wo 7 december '22