Nieuws

Onze zomerweken staan naar goeie gewoonte voor een ultra-geconcentreerd cursusprogramma waarbij muziek, dans, theater, beeld, fotografie en literatuur allemaal evenveel in de pap te brokken hebben.

In twee salvo's vuren we ze op je af: van 30 juni tot 6 juli in Gent en van 24 tot 28 juli in Leuven

Zet uw creatieve lijf deze zomer op hete kolen! 

In juli en augustus palmt een delegatie drieste Wisperlingen opnieuw verschillende buitenlandse bestemmingen in met datgene waar we bekend om staan: buitensporig veel artistiek geweld.

Kruip in onze felbegeerde vakantiebubbel oftewel het oude klooster van Sainte Croix. Sluit de rest van de wereld ongegeneerd buiten en mix kunst met wilde natuur in Blanchefosse. Of laat uzelf net als wij overdonderen door Højskolen Snoghøj, onze nieuwste artistieke uitvalsbasis vlakbij de oceaan in Denemarken.

Aan de pro's moeten we het al lang niet meer vertellen: wie een (klas)groep begeleidt, staat maar beter stevig op zijn poten. Daarom presenteren we het WISPERpro cursusaanbod 17/18speciaal voor leerkrachten en begeleiders die hun groep iets willen laten leren van of door een artistieke insteek.

Drie keer per jaar valt ons tijdschrift met het nieuwe seizoensaanbod bij onze abonnees in de bus: zomer/buitenland in maart, najaar in juli en voorjaar in december. Omdat we er zeker van willen zijn dat onze magazines blijven belanden bij wie ze ook graag écht wil, zetten we regelmatig ons ontvangersbestand op nul. 

Pagina's