Nieuws

Zet uw creatieve lijf deze zomer op hete kolen! 

In juli en augustus palmt een delegatie drieste Wisperlingen opnieuw verschillende buitenlandse bestemmingen in met datgene waar we bekend om staan: buitensporig veel artistiek geweld.

Kruip in onze felbegeerde vakantiebubbel oftewel het oude klooster van Sainte Croix. Sluit de rest van de wereld ongegeneerd buiten en mix kunst met wilde natuur in Blanchefosse. Of laat uzelf net als wij overdonderen door Højskolen Snoghøj, onze nieuwste artistieke uitvalsbasis vlakbij de oceaan in Denemarken.

Laat de kerstshopping-gruwel voor wat ze is en spaar uw krachten liever voor de artistieke uitspattingen. Met onze cadeaubonnen maakt u een Wisperling (in spé) content in enkele klikken! 

Zouden we CLOSE Festival een verplicht agenda-item durven noemen voor elke a capella- en zangfanaat? Ja, dat durven we. Want de pittige concentratie van workshops en concerten die we u op CLOSE voorschotelen, die loopt u nu eenmaal niet elke dag tegen het zingende lijf. 27 januari 2018 belooft een tornado aan enthousiasme, plezier en natuurlijk veel zang te worden. Het volledige programma vind je op www.closefestival.be

Wat het radarwerk van jouw inspiratie ook in gang zet: tijdens elk van onze nieuwe voorjaarscursussen gaat de bal verder aan het rollen, met alle creatieve escapades vandien. Laat dus maar eens goed pletsen dit voorjaar. En doe er vervolgens ongeremd je artistieke goesting mee.

Pagina's