Nieuws

Je hebt een muzikale drive die bergen verzet. Je weet de liefde voor muziek over te brengen op een manier waarop Raymond er nog iets van kan leren. Je omringt je bij voorkeur met artistieke zielen en projecten. En je loopt over van de goesting om dat alles om te zetten naar een onweerstaanbare reeks muziekcursussen in verschillende steden?

Het leven is een feest, zeker in de zomerweek.
Daarom geven we op vrijdagavond 27 juli een gratis fuif van formaat voor alle Wisperlingen in OPEK.

En gij zijt uitgenodigd!

Ze zijn er. Het resultaat van waanzinnige agendapuzzels, koortsachtige brainstorms, maniakaal onderhandelen over theaterruimtes, danszalen, muziekstudio's en ateliers en fanatiek over-en-weer mailen over de interessantste insteek en aanpak. Het resultaat van heerlijk veel artistieke chaos en goesting. Ze zijn er. 

200 nieuwe najaarscursussen, klaar om uw theatrale, dansante, muzikale, fotografische, beeldende of literaire hart te veroveren. Doe er vooral uw artistieke goesting mee. Dat zijn wij alleszins van plan! 

Onze zomerweken staan naar goeie gewoonte voor een ultra-geconcentreerd cursusprogramma waarbij muziek, dans, theater, beeld, fotografie en literatuur allemaal evenveel in de pap te brokken hebben.

In twee salvo's vuren we ze op je af: van 30 juni tot 6 juli in Gent en van 24 tot 28 juli in Leuven

Pagina's