ZOMERWEEK | Van inspiratie naar beweging en weer terug

Code: 
19LZD386W
Beschrijving

Deze zaterdag kom je naar OPEK om te inspireren én geïnspireerd te worden! Onder gelijkgezinde dansers en bewegers wisselen we ideeën uit en komen zo tot een gemeenschappelijke stapel (dans)materiaal.


Hoe begin je aan de vertaling van jouw eigen verhaal, voorwerp of idee naar bewegingen? Samen met docente Suzanne ga je door middel van improvisaties op zoek. Gaandeweg laten we een eigen dans ontstaan vanuit het thema dromen.


Neem zelf inspiratiemateriaal mee: een gedicht, een filmpje, een foto, een vaag idee ... Stap ermee binnen in deze dansante droomwereld en ontdek zelf wat er allemaal ontstaat!

Voorkennis
Niveau X: voor iedereen - dansers en acteurs - die vanuit beweging willen werken.
Praktische info

Draag kledij waarin je makkelijk kan bewegen (verschillende laagjes, zodat je naargelang de temperatuur dingen kan aan- of uittrekken).
We dansen op blote voeten. Breng ook best een flesje water mee.

Voor de lunch 's middags nodigen we je graag uit in de ZOMERBAR op het dak van OPEK. Je kan er je eigen lunchpakket opeten of ter plaatse voor 9 euro een dagschotel bestellen (er is elke dag keuze uit een vegetarische en niet-vegetarische optie).

Sessie(s)
zaterdag, 27 juli, 2019 - 10:00 tot 15:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Zwarte zaal
2019-07-27 10:00 2019-07-27 15:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Van inspiratie naar beweging en weer terug . Deze zaterdag kom je naar OPEK om te inspireren én geïnspireerd te worden! Onder gelijkgezinde dansers en bewegers wisselen we ideeën uit en komen zo tot een gemeenschappelijke stapel (dans)materiaal... - https://wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-van-inspiratie-naar-beweging-en-weer-terug
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€31,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€28,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€22,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€21,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€6,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.