ZOMERWEEK | Ultrakorte verhalen plukken in het groen

Code: 
19LZR363W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Wil je het dagelijks leven vatten in ultrakorte verhalen? Zoek je graag naar het grote in het kleine? Bij voorkeur buitenshuis? Sluit je dan deze namiddag bij ons schrijversgroepje aan!

We gaan aan de slag met literaire miniatuurtjes uit de (verstedelijkte) natuur. Daarvoor zoeken we andere oorden op dan de lokalen in het vertrouwde OPEK: we bestijgen de Leuvense Keizersberg en schrijven over wat onze zintuigen ons ingeven. De warme gloed van de zonnestralen op ons gezicht en het gefluit van de vogels, maar misschien ook de stille pijn bij de begraafplaats en gezongen gebeden uit de abdij.

Nadien keer je terug met enkele literaire schilderijtjes uit de natuur op zak!

Zin om al van 's ochtends te beginnen schrijven? In de voormiddag kan je inschrijven voor de cursus Visuele poëzie!

Voorkennis
Niveau X: je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.
Praktische info

Breng pen en papier (harde kaft) mee. Een laptop mag maar hoeft niet. Een dekentje om onderweg op te zitten en te schrijven, kan van pas komen.

Sessie(s)
woensdag, 24 juli, 2019 - 14:30 tot 17:30
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Vergaderzaal
2019-07-24 14:30 2019-07-24 17:30 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Ultrakorte verhalen plukken in het groen . Wil je het dagelijks leven vatten in ultrakorte verhalen? Zoek je graag naar het grote in het kleine? Bij voorkeur buitenshuis? Sluit je dan deze namiddag bij ons schrijversgroepje aan!​We gaan aan... - https://wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-ultrakorte-verhalen-plukken-het-groen
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€26,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€24,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€19,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€18,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€5,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.