ZOMERWEEK | Summer jam voor zangers en muzikanten

Code: 
19LZM377W
Beschrijving

Jammen, dat is enkele afspraken maken om dan meteen in groep te beginnen spelen. Ontdek samen met andere muzikale bondgenoten de lol van het samen spelen! Fouten maken hoort erbij, net als de muzikale magie die plots kan ontstaan door het improviseren en samen uitproberen.


We houden deze jam in open lucht tijdens het afsluitmoment van de zomerweek, terwijl ook dansers, acteurs en beeldende Wisperlingen hun ding doen met onze muziek op de achtergrond.


Iedereen is welkom: let the music play!

Voorkennis
Niveau 2: voor zangers en muzikanten die minstens een basiservaring hebben met hun stem of instrument.
Praktische info

Breng je instrument mee. Wisper voorziet een zanginstallatie, piano en percussieset.

Sessie(s)
vrijdag, 26 juli, 2019 - 21:00 tot 23:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Dak
2019-07-26 21:00 2019-07-26 23:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Summer jam voor zangers en muzikanten . Jammen, dat is enkele afspraken maken om dan meteen in groep te beginnen spelen. Ontdek samen met andere muzikale bondgenoten de lol van het samen spelen! Fouten maken hoort erbij, net als de... - https://wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-summer-jam-voor-zangers-en-muzikanten
Begeleiding
Prijzen
Gratis
€0,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.