ZOMERWEEK | Smartphonefotografie voor beginners

Code: 
19LZF418W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Smartphone-fotografie is niet meer weg te denken uit onze beeldcultuur. Bijna iedereen doet het, vaak zonder er bij na te denken. Maar wil je soms meer dan alleen maar registreren met je telefoon?


Neem je graag kiekjes met je smartphone maar ben je nog op zoek naar een manier om je foto’s een persoonlijke touch te geven? Wil je leren over compositie, ritme, kadrage en kleur in je fotobeelden? Dan zit je goed in deze workshop.


Inspiratie halen we bij alledaagse voorwerpen die je ook thuis vindt. Een hele dag lang ga je zelf aan de slag met je eigen smartphone. Sla aan het experimenteren, ontdek enkele van de laatste nieuwigheden in smartphonefotografie en ontpop je tot een echte (smartphone)fotograaf!

Voorkennis
Niveau 1: dit is een cursus voor beginners die willen leren hoe ze met hun smartphone sterke beelden kunnen schieten.
Praktische info

Breng zeker je smartphone (en lader) mee, en vergeet niet je login - zodat je gemakkelijke enkele apps kunt installeren.

Voor de lunch 's middags nodigen we je graag uit in de ZOMERBAR op het dak van OPEK. Je kan er je eigen lunchpakket opeten of ter plaatse voor 9 euro een dagschotel bestellen (er is elke dag keuze uit een vegetarische en niet-vegetarische optie).

Sessie(s)
vrijdag, 26 juli, 2019 - 10:30 tot 16:30
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Artiestenfoyer
2019-07-26 10:30 2019-07-26 16:30 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Smartphonefotografie voor beginners . Smartphone-fotografie is niet meer weg te denken uit onze beeldcultuur. Bijna iedereen doet het, vaak zonder er bij na te denken. Maar wil je soms meer dan alleen maar registreren met je telefoon?... - https://wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-smartphonefotografie-voor-beginners
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€53,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€48,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€38,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€36,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€10,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.