ZOMERWEEK | Schrijven zonder smoesjes

Code: 
19LZR365W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Je schrijft proza, in welke vorm dan ook. En je doet dat met oneindig veel plezier. Maar thuis komt het er niet altijd van. Er is de afwas, dat ene televisieprogramma, die andere hobby. Toch doe je het echt graag, dat schrijven. Voor iedereen die zich daarin herkent, riepen we bij WISPER de Schrijven zonder Smoesjes formule in het leven: op deze tweedaagse is er aan dat schrijven geen ontkomen meer aan.


Twee dagen lang mag je je uitleven met schrijfoefeningen, massa’s schrijfoefeningen. En dat niet alleen, je krijgt ook opbouwende feedback en bruikbare schrijftips. Tijdens de workshop zal je je regelmatig afvragen waarom je ooit excuses verzon om niet te schrijven. Meer nog, het is best mogelijk dat je aan het eind ervan vergeten bent dat je een televisie en andere hobby’s hebt. U weze gewaarschuwd!

Voorkennis
Niveau X: je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.
Praktische info

Breng pen en papier mee. Een laptop mag maar hoeft niet.

Voor de lunch 's middags nodigen we je graag uit in de ZOMERBAR op het dak van OPEK. Je kan er je eigen lunchpakket opeten of ter plaatse voor 9 euro een dagschotel bestellen (er is elke dag keuze uit een vegetarische en niet-vegetarische optie).

Sessie(s)
vrijdag, 26 juli, 2019 - 10:30 tot 17:30
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Vergaderzaal
2019-07-26 10:30 2019-07-26 17:30 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Schrijven zonder smoesjes . Je schrijft proza, in welke vorm dan ook. En je doet dat met oneindig veel plezier. Maar thuis komt het er niet altijd van. Er is de afwas, dat ene televisieprogramma, die andere hobby. Toch doe je... - https://wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-schrijven-zonder-smoesjes
zaterdag, 27 juli, 2019 - 10:30 tot 17:30
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Vergaderzaal
2019-07-27 10:30 2019-07-27 17:30 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Schrijven zonder smoesjes . Je schrijft proza, in welke vorm dan ook. En je doet dat met oneindig veel plezier. Maar thuis komt het er niet altijd van. Er is de afwas, dat ene televisieprogramma, die andere hobby. Toch doe je... - https://wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-schrijven-zonder-smoesjes
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€120,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€109,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€87,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€82,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€22,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.