ZOMERWEEK | Proeven van autobiografisch schrijven

Code: 
19LZR364W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Daar kan ik een boek over schrijven. Je hebt het zelf al eens gezegd of gedacht? Dan vind je op deze autobiografische schrijfdag ongetwijfeld je gading: de dingen die je zelf meemaakt zijn immers vaak dankbaar voer voor verhalen. 


Een dag lang duik je in je eigen herinneringen. Na een tijdje borrelen er als vanzelf belevenissen op die je in pakkende teksten kan gieten.


We onderzoeken daarbij ook hoe we de woorden op papier kunnen krijgen op een manier die deze teksten razend interessant maakt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor lezers die je van haar noch pluim kennen!

Voorkennis
Niveau X: je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.
Praktische info

Breng pen en papier mee. Een laptop mag maar hoeft niet.

Voor de lunch 's middags nodigen we je graag uit in de ZOMERBAR op het dak van OPEK. Je kan er je eigen lunchpakket opeten of ter plaatse voor 9 euro een dagschotel bestellen (er is elke dag keuze uit een vegetarische en niet-vegetarische optie).

Sessie(s)
donderdag, 25 juli, 2019 - 10:30 tot 17:30
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Vergaderzaal
2019-07-25 10:30 2019-07-25 17:30 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Proeven van autobiografisch schrijven . Daar kan ik een boek over schrijven. Je hebt het zelf al eens gezegd of gedacht? Dan vind je op deze autobiografische schrijfdag ongetwijfeld je gading: de dingen die je zelf meemaakt zijn immers... - https://wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-proeven-van-autobiografisch-schrijven
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€61,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€55,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€44,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€41,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€11,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.