ZOMERWEEK | Improvisatietheater special à la Inspinazie: impro op muziek

Code: 
19LZT432W
Beschrijving

In improvisatietheater wordt muziek vaak gebruikt als decoratie. Het is een opvulling in de achtergrond die wel mooi klinkt, maar die vaak genegeerd wordt door de spelers op het podium.


In deze workshop ervaar je dat muziek veel meer kan zijn dan dat. We onderzoeken samen wat voor input een muzikant kan geven aan een improvisator en vice versa. Je kunt bijvoorbeeld meedrijven op de muziek of er net keihard tegenin gaan.


Gaandeweg krijg je steeds meer inzicht in hoe muziek een even volwaardige medespeler kan zijn als een andere acteur!


Nog meer improvisatietheater-input krijg je in de cursus Spelen in een fictief decor!

Voorkennis
Niveau 2: je hebt basiservaring improvisatietheater nodig. Muzikanten en hun instrumenten zijn ook welkom, maar hebben liefst ook wat ervaring met improvisatietheater.
Praktische info

Voor de lunch 's middags nodigen we je graag uit in de ZOMERBAR op het dak van OPEK. Je kan er je eigen lunchpakket opeten of ter plaatse voor 9 euro een dagschotel bestellen (er is elke dag keuze uit een vegetarische en niet-vegetarische optie).

Sessie(s)
dinsdag, 23 juli, 2019 - 10:30 tot 17:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Grote zaal
2019-07-23 10:30 2019-07-23 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Improvisatietheater special à la Inspinazie: impro op muziek . In improvisatietheater wordt muziek vaak gebruikt als decoratie. Het is een opvulling in de achtergrond die wel mooi klinkt, maar die vaak genegeerd wordt door de spelers op het podium.In deze... - https://wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-improvisatietheater-special-la-inspinazie-impro-op-muziek
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€40,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€36,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€29,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€27,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€7,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.