ZOMERWEEK | Improvisatietheater à la Inspinazie: spelen in een fictief decor

Code: 
19LZT337W
Beschrijving

Je hebt al wat impro-ervaring en dialogen en verhaallijnen verzinnen op scène lukt intussen al aardig. Maar hoe maak je dat de toeschouwer méér krijgt dan spitsvondigheden en talking heads? Het publiek meevoeren in een fictief decor kan alvast een ankerpunt zijn.


Vandaag leer je een omgeving zorgvuldig en getrouw opbouwen, maar ook hoe je je als speler kan laten inspireren door de denkbeeldige omgeving die je neerzet. Je leert welke vormen interactie met jouw fictieve decor kan aannemen en krijgt tips over hoe je elke detail van de omgeving van de eerste tot de laatste seconde van de scène consequent in leven houdt.


Verwacht je aan een meeslepende ontdekkingstocht doorheen een viewmaster van inspirerende werelden!


Nog meer improvisatietheater-input krijg je in de special Muziek als medespeler!

Voorkennis
Niveau 2: cursussen voor wie inzicht heeft in wat improvisatietheater is of kan zijn. Je bezit durf en past de basis toe.
Praktische info

Voor de lunch 's middags nodigen we je graag uit in de ZOMERBAR op het dak van OPEK. Je kan er je eigen lunchpakket opeten of ter plaatse voor 9 euro een dagschotel bestellen (er is elke dag keuze uit een vegetarische en niet-vegetarische optie).

Sessie(s)
donderdag, 25 juli, 2019 - 10:30 tot 17:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Kleine zaal
2019-07-25 10:30 2019-07-25 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Improvisatietheater à la Inspinazie: spelen in een fictief decor . Je hebt al wat impro-ervaring en dialogen en verhaallijnen verzinnen op scène lukt intussen al aardig. Maar hoe maak je dat de toeschouwer méér krijgt dan spitsvondigheden en talking heads? Het... - https://wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-improvisatietheater-la-inspinazie-spelen-een-fictief-decor
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€40,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€36,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€29,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€27,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€7,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.