ZOMERWEEK | A capella in koor: filmmuziek

Code: 
19LZM379W
Beschrijving

In groep aan een song werken is voor jou puur genieten? Je begint spontaan harmonieën te zingen bij de liedjes die je op de radio hoort? Veel kriebels om eens deel uit te maken van een echte a capella groep? Welkom!

Het thema van deze zangtweedaagse? Film! Denk aan liedjes zoals Hanging tree uit The Hunger Games, I see fire uit The Hobbit, If I needed you uit The Broken Circle breakdown ... En wat dacht je van een heuse James Bond medley?

We gaan voor eenstemmige én meerstemmige versies, a capella of als popkoor. Voorkennis heb je niet nodig. De enige vereiste om deel te nemen is goesting, veel goesting! 

Voorkennis
Niveau X: voor iedereen. Ervaring speelt geen rol!
Praktische info

breng een flesje water

Sessie(s)
vrijdag, 26 juli, 2019 - 11:00 tot 16:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Rotonde
2019-07-26 11:00 2019-07-26 16:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | A capella in koor: filmmuziek . In groep aan een song werken is voor jou puur genieten? Je begint spontaan harmonieën te zingen bij de liedjes die je op de radio hoort? Veel kriebels om eens deel uit te maken van een echte a... - https://wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-capella-koor-filmmuziek
zaterdag, 27 juli, 2019 - 11:00 tot 16:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Rotonde
2019-07-27 11:00 2019-07-27 16:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | A capella in koor: filmmuziek . In groep aan een song werken is voor jou puur genieten? Je begint spontaan harmonieën te zingen bij de liedjes die je op de radio hoort? Veel kriebels om eens deel uit te maken van een echte a... - https://wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-capella-koor-filmmuziek
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€59,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€54,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€43,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€41,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€11,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.