ZOMERWEEK | Acteren verdieping: van minimalisme tot groot spel

Code: 
19LZT332W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Theater bestaat uit extremen en elke tekst, elke scène vraagt weer om een andere benadering. In deze stevige avondreeks gaan we voor een grondig onderzoek van de twee uitersten.


We kijken naar het extreem kleine/stille spel: niets te veel, alles minimaal, weinig, stil, gedetailleerd. Ontdaan van elke franje of juist versterkt met één klein, uitgepuurd elementje. Daartegenover plaatsen we het extreem grote spel: extravert, emotioneel, balancerend op het randje van pathos.


Extreem luid en ongelooflijk dichtbij: op vier avonden voel je wat het betekent om groot en klein te verenigen (of ook: te laten botsen) in je acteerwerk.


Voor die-hard theatercursisten: je kan deze cursus combineren met één van onze overdagcursussen! Kies uit de Creatie-tweedaagse à la DofT of de Acteerspecial: clownscènes onder een theatrale loep.

Voorkennis
Niveau 3: voor ervaren spelers of makers die hun eigen acteertaal verder willen ontwikkelen.
Sessie(s)
dinsdag, 23 juli, 2019 - 19:30 tot 22:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Kleine zaal
2019-07-23 19:30 2019-07-23 22:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Acteren verdieping: van minimalisme tot groot spel . Theater bestaat uit extremen en elke tekst, elke scène vraagt weer om een andere benadering. In deze stevige avondreeks gaan we voor een grondig onderzoek van de twee uitersten.We kijken naar het... - https://wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-acteren-verdieping-van-minimalisme-tot-groot-spel
woensdag, 24 juli, 2019 - 19:30 tot 22:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Kleine zaal
2019-07-24 19:30 2019-07-24 22:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Acteren verdieping: van minimalisme tot groot spel . Theater bestaat uit extremen en elke tekst, elke scène vraagt weer om een andere benadering. In deze stevige avondreeks gaan we voor een grondig onderzoek van de twee uitersten.We kijken naar het... - https://wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-acteren-verdieping-van-minimalisme-tot-groot-spel
donderdag, 25 juli, 2019 - 19:30 tot 22:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Kleine zaal
2019-07-25 19:30 2019-07-25 22:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Acteren verdieping: van minimalisme tot groot spel . Theater bestaat uit extremen en elke tekst, elke scène vraagt weer om een andere benadering. In deze stevige avondreeks gaan we voor een grondig onderzoek van de twee uitersten.We kijken naar het... - https://wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-acteren-verdieping-van-minimalisme-tot-groot-spel
vrijdag, 26 juli, 2019 - 19:30 tot 22:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Kleine zaal
2019-07-26 19:30 2019-07-26 22:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Acteren verdieping: van minimalisme tot groot spel . Theater bestaat uit extremen en elke tekst, elke scène vraagt weer om een andere benadering. In deze stevige avondreeks gaan we voor een grondig onderzoek van de twee uitersten.We kijken naar het... - https://wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-acteren-verdieping-van-minimalisme-tot-groot-spel
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€72,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€65,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€52,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€49,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€13,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.