ZOMERWEEK - Acteren special: de buffoon, meester van de ironie

Code: 
17LZT031W
Beschrijving

Theo Maassen, Hans Teeuwen, de Matroesjka’s, Luc Haekens. Stuk voor stuk meesters van de ironie. Ze maken alles belachelijk, ze kennen geen grenzen, ze spotten tegen de sterren op. Ze zijn Buffoons.

De Buffoon lacht met het publiek en schoffeert het, hij is cynisch en ironisch, imiteert het leven van de mensen rondom hem. Met grote ernst speelt hij herkenbare situaties en trekt ze door tot het belachelijke.

Achter deze schofferingen schuilt echter een grote waarheid. Buffoons leggen kleinmenselijkheden bloot en ontmaskeren hypocrisie. Ze kennen geen taboes, zijn soms vulgair, choqueren vaak. Klinkt je als muziek in de oren? Inschrijven maar!

Voorkennis
Niveau 2: voor acteurs, improspelers, clowns met ervaring
Sessie(s)
woensdag, 26 juli, 2017 - 11:00 tot 17:00
OPEK - Kleine zaal
2017-07-26 11:00 2017-07-26 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK - Acteren special: de buffoon, meester van de ironie . Theo Maassen, Hans Teeuwen, de Matroesjka’s, Luc Haekens. Stuk voor stuk meesters van de ironie. Ze maken alles belachelijk, ze kennen geen grenzen, ze spotten tegen de sterren op. Ze zijn Buffoons.... - https://wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-acteren-special-de-buffoon-meester-van-de-ironie
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs
€31,00
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€27,90
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€26,35
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in! Er zijn ook enkele WISPER-fietsen ter beschikking aan het station van Leuven. Bel of mail (info.leuven@wisper.be) ons als je graag meer info wil over het fietssysteem. Cursuslokaal: je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les wordt je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.