WISPERpro - Schrijven in groep

Code: 
19EVR875W
Beschrijving

Schrijven een individuele bezigheid? Niet noodzakelijk. In groepjes van twee of drie of met een grotere bende wordt schrijven alleen maar leuker. 

Tijdens deze cursus onderzoeken we welke schrijfopdrachten geschikt zijn voor het groepsgebeuren en welke niet. We hebben het over de voor- en nadelen van samen schrijven en hoe je elkaar daarbij kan inspireren. Ook besteden we aandacht aan de groepsdynamiek. En wat verandert er als de groep groter of kleiner wordt? Welke rol speel je als begeleider? 

Kortom: we kweken een brede kijk op de mogelijkheden én uitdagingen van schrijven in groep. En dat door zelf samen te schrijven en te reflecteren! 

---

Wist je trouwens dat je gratis een collega mag meebrengen naar elke WISPERpro cursus waarvoor je bent ingeschreven? Vermeld dan de naam van je collega en school/organisatie bij je eigen inschrijving. Schrijf daarna je collega in, kies het tarief 'Gratis PRO deelnemer' en vermeld je eigen naam en school/organisatie opnieuw als opmerking.

Voorkennis
Voor beginnende en ervaren docenten, leerkrachten en begeleiders.
Praktische info

Breng pen en papier mee. Een laptop mag maar hoeft niet.

Sessie(s)
maandag, 4 maart, 2019 - 10:00 tot 16:00
OPEK - Dak
2019-03-04 10:00 2019-03-04 16:00 Europe/Brussels WISPERpro - Schrijven in groep . Schrijven een individuele bezigheid? Niet noodzakelijk. In groepjes van twee of drie of met een grotere bende wordt schrijven alleen maar leuker. Tijdens deze cursus onderzoeken we welke... - https://wisper.be/cursus/leuven/wisperpro-schrijven-groep
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs
€38,00
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€34,20
Gratis PRO deelnemer
€0,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.