WISPERpro | Feedback op teksten geven én krijgen

Code: 
20EVR576W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Hoe ga je om met de tekst van een ander? Waar let je (niet) op? En vooral: hoe breng je je bemerkingen en bedenkingen op een constructieve manier aan de man of vrouw? Feedback geven is één ding, feedback krijgen een andere ... 


Tijdens deze cursus zoeken we samen uit waar de do’s en don’ts zitten. Daarvoor werken we met eigen tekstmateriaal: we schrijven ter plaatse en je brengt ook een zelfgeschreven tekst van max. 1 A4 mee. We helpen elkaar vooruit door opbouwende en bruikbare feedback te geven én te krijgen. 


100% korting voor je collega

Je mag gratis een collega meebrengen naar elke WISPERpro cursus waarvoor je bent ingeschreven! Vermeld dan de naam van je collega en school/organisatie bij je eigen inschrijving. Schrijf daarna je collega in, kies het tarief 'Gratis PRO deelnemer' en vermeld je eigen naam en school/organisatie opnieuw als opmerking.

Voorkennis
Je hebt best al ooit feedback op teksten gegeven en gekregen.
Praktische info

Voor deze cursus breng je best een laptop mee zodat we je teksten kunnen printen. Breng een zelfgeschreven tekst van max. 1 A4 mee naar de cursus.

Sessie(s)
maandag, 24 februari, 2020 - 10:00 tot 16:00
OPEK - Vergaderzaal
2020-02-24 10:00 2020-02-24 16:00 Europe/Brussels WISPERpro | Feedback op teksten geven én krijgen . Hoe ga je om met de tekst van een ander? Waar let je (niet) op? En vooral: hoe breng je je bemerkingen en bedenkingen op een constructieve manier aan de man of vrouw? Feedback geven is één ding,... - https://wisper.be/cursus/leuven/wisperpro-feedback-op-teksten-geven-n-krijgen
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€44,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€40,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€32,00
Gratis PRO deelnemer
€0,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.