WISPERpro | 1-minute dansfilmpjes maken in groep

Code: 
20EVD634W
Beschrijving

Een boeiend en actief onderzoek naar beeld, compositie, dans en ruimte! Door meteen zelf in actie te schieten, leren we hoe we met onze groepen tot 1-minute dansfilmpjes komen: korte dansvideo's die de aandacht vasthouden en het publiek raken.


We trekken eropuit met smartphones en digitale camera's in de aanslag. We werken rond compositie en dans op plekken die op het eerste zicht niet zo vanzelfsprekend lijken. Samen denken we - al spelend met beelden - na over hoe we een eigen dansfilmpje van één minuut in elkaar kunnen steken. In één take, zonder editing, zonder extra programma's.


Hoe vatten we een spanningsboog in één minuut? Welk verhaal brengen we met ons filmpje? Welk gevoel? In een mum van tijd zien we spannende, ontroerende en grappige video's ontstaan.


Meer inspiratie?

In Gent gaat de dag voordien de cursus Werken rond beweging en contact in groep door en in de paasvakantie kan je er je hart ophalen tijdens een intense tweedaagse rond Praktijkmateriaal voor dansdocenten.


100% korting voor je collega

Je mag gratis een collega meebrengen naar elke WISPERpro cursus waarvoor je bent ingeschreven! Vermeld dan de naam van je collega en school/organisatie bij je eigen inschrijving. Schrijf daarna je collega in, kies het tarief 'Gratis PRO deelnemer' en vermeld je eigen naam en school/organisatie opnieuw als opmerking.

Voorkennis
voor leerkrachten en begeleiders
Praktische info

Draag kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen. Ook schoenen voor buiten. Een smartphone of digitale camera. Breng een flesje water mee voor tussendoor en een lunchpakket.

Sessie(s)
dinsdag, 25 februari, 2020 - 10:00 tot 15:00
OPEK - Beeldatelier
2020-02-25 10:00 2020-02-25 15:00 Europe/Brussels WISPERpro | 1-minute dansfilmpjes maken in groep . Een boeiend en actief onderzoek naar beeld, compositie, dans en ruimte! Door meteen zelf in actie te schieten, leren we hoe we met onze groepen tot 1-minute dansfilmpjes komen: korte dansvideo's... - https://wisper.be/cursus/leuven/wisperpro-1-minute-dansfilmpjes-maken-groep
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€35,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€32,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€26,00
Gratis PRO deelnemer
€0,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.