Verhalen schrijven: setting is everything

Code: 
20LVR835W
Beschrijving

Als schrijver ben je de god van jouw verhaal. De omgeving waarin de personages avonturen beleven ligt volledig in jouw handen. Zalig! Of toch niet? Een hele wereld scheppen van nul gaat velen toch het petje te boven. Deze cursus reikt je handvaten aan om met deze creatieve vrijheid om te gaan zonder dat je het overzicht verliest.


Met schrijfoefeningen ga je op verkenning in het universum van je verhaal. Speelt het zich af in het heelal of een dorpsplein? Maakt niets uit. Onderzoek hoe deze storyworld je personages vormt - en andersom.


Aan het einde van deze cursus is de setting van je verhaal compleet. Klaar om hem te bevolken met boeiende karakters!

Voorkennis
Niveau X: voor iedereen - ervaring speelt geen rol.
Praktische info

Breng pen en papier mee. Een laptop mag maar hoeft niet.

Sessie(s)
zaterdag, 21 maart, 2020 - 10:00 tot 13:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-03-21 10:00 2020-03-21 13:00 Europe/Brussels Verhalen schrijven: setting is everything . Als schrijver ben je de god van jouw verhaal. De omgeving waarin de personages avonturen beleven ligt volledig in jouw handen. Zalig! Of toch niet? Een hele wereld scheppen van nul gaat velen toch... - https://wisper.be/cursus/leuven/verhalen-schrijven-setting-everything
zaterdag, 28 maart, 2020 - 10:00 tot 13:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-03-28 10:00 2020-03-28 13:00 Europe/Brussels Verhalen schrijven: setting is everything . Als schrijver ben je de god van jouw verhaal. De omgeving waarin de personages avonturen beleven ligt volledig in jouw handen. Zalig! Of toch niet? Een hele wereld scheppen van nul gaat velen toch... - https://wisper.be/cursus/leuven/verhalen-schrijven-setting-everything
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€54,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€49,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€39,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€37,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€10,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.