Ticket voor alle concerten van CLOSE Festival 2020

Code: 
20LVM983W
Beschrijving

Neem je deel aan één van de cursussen die doorgaan tijdens CLOSE Festival? Dan hoef je geen extra ticket te kopen: je toegang tot het festival zit dan inbegrepen in je cursusprijs! Je kan kiezen uit vier workshops: een masterclass The Moving Voice met Sarah Klenes, backing vocals met Magalie Gelin, een consult bij stemdokter Indra Boone of een sessie vocal percussion met Yannick Van Loo!


Vanaf 16u30 geven verschillende swingende a capella ensembles uit Vlaanderen én drie WISPER-bands uit eigen stal het beste van zichzelf.


De volledige line-up vind je in de loop van december 2019 op www.closefestival.be 

Verwacht je aan een tornado van enthousiasme, amusement en zang, heel veel zang!


Een ticket kost € 8 euro en geeft 1 persoon toegang tot alle concerten van CLOSE. Je kan ook meerdere tickets tegelijk bestellen. 

Voorkennis
Voor alle a capella fanaten!
Praktische info

1 ticket geeft 1 persoon toegang tot alle concerten van het festival. Op de dag zelf kom je bij aankomst in OPEK naar het WISPER-onthaal.

Daar krijg je een festivalbandje waarmee je toegang hebt tot alle optredens. Het volledige programma vind je in de loop van december 2019 op www.closefestival.be

Sessie(s)
zaterdag, 1 februari, 2020 - 16:30 tot 22:00
OPEK - Grote zaal
2020-02-01 16:30 2020-02-01 22:00 Europe/Brussels Ticket voor alle concerten van CLOSE Festival 2020 . Neem je deel aan één van de cursussen die doorgaan tijdens CLOSE Festival? Dan hoef je geen extra ticket te kopen: je toegang tot het festival zit dan inbegrepen in je cursusprijs! Je kan kiezen uit... - https://wisper.be/cursus/leuven/ticket-voor-alle-concerten-van-close-festival-2020
Begeleiding
Prijzen
6 tickets
€48,00
5 tickets
€40,00
4 tickets
€32,00
3 tickets
€24,00
2 tickets
€16,00
1 ticket
€8,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.