Tekenen: veelzijdig houtskool

Code: 
20LVB762W
Beschrijving

Houtskool, kneedgum en papier: meer hebben we niet nodig voor een tekencursus pur sang. Tijdens dit weekend proberen we alle mogelijke manieren uit om met houtskool aan de slag te gaan. Van loepzuivere lijnen tot fadingeffecten die we verkrijgen door de houtskool met gum en vodden te bewerken.


Docente Silke Groffy houdt van houtskool. Ze gaf er dan ook al meerdere cursussen over en werkt ook in haar eigen illustraties graag met dit bijzondere materiaal. Samen met haar ga je op zoek naar dynamiek, beweging en toonvariatie in onze tekening. We werken fijn en grof. Naar foto's, waarneming én verbeelding. Op groot en klein papier. Soms snel, soms traag.


Deze cursus is er voor iedereen die graag wil tekenen met houtskool en openstaat voor bijzondere invalshoeken. 

Voorkennis
Niveau 1 - 2: zowel voor beginners met veel experimenteerdrift als voor tekenaars die al wat basiservaring hebben.
Praktische info

Alle materiaal is aanwezig en in de cursusprijs inbegrepen. 
Breng liefst een eigen schort mee.

Sessie(s)
zaterdag, 21 maart, 2020 - 10:00 tot 16:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-03-21 10:00 2020-03-21 16:00 Europe/Brussels Tekenen: veelzijdig houtskool . Houtskool, kneedgum en papier: meer hebben we niet nodig voor een tekencursus pur sang. Tijdens dit weekend proberen we alle mogelijke manieren uit om met houtskool aan de slag te gaan. Van... - https://wisper.be/cursus/leuven/tekenen-veelzijdig-houtskool
zondag, 22 maart, 2020 - 10:00 tot 16:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-03-22 10:00 2020-03-22 16:00 Europe/Brussels Tekenen: veelzijdig houtskool . Houtskool, kneedgum en papier: meer hebben we niet nodig voor een tekencursus pur sang. Tijdens dit weekend proberen we alle mogelijke manieren uit om met houtskool aan de slag te gaan. Van... - https://wisper.be/cursus/leuven/tekenen-veelzijdig-houtskool
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€98,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€89,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€71,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€67,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€18,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.