Stijlfocus: flirt met folk

Code: 
18LVM626W
Beschrijving

Folk van bij ons: wat moet je ermee? Heel wat, zo zal deze zondag blijken! 

Volkse melodieën en dansbare ritmes zijn het uitgangspunt van deze cursus. We starten met een bestaande of zelfgecomponeerde melodie, maar echt interessant wordt het pas als we erop beginnen variëren. Welke begeleidingen passen erbij? Op welke manieren kunnen we de muziek opbouwen? 

Elke muzikant kan op zijn of haar eigen niveau experimenteren. Het is vooral de bedoeling om al spelend en experimenterend de mogelijkheden te verkennen van het eigenhandig arrangeren van je (folky) melodie.

Voorkennis
Enige basiservaring is nodig.
Praktische info

Vermeld bij jouw inschrijving welk instrument je bespeelt.

Sessie(s)
zondag, 6 mei, 2018 - 10:00 tot 16:00
OPEK - Studio
2018-05-06 10:00 2018-05-06 16:00 Europe/Brussels Stijlfocus: flirt met folk . Folk van bij ons: wat moet je ermee? Heel wat, zo zal deze zondag blijken! Volkse melodieën en dansbare ritmes zijn het uitgangspunt van deze cursus. We starten met een bestaande of zelfgecomponeerde... - https://wisper.be/cursus/leuven/stijlfocus-flirt-met-folk
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs
€34,20
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€30,78
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€29,07
UITpas (sociaal tarief)
€6,84
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in! Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.