Performance art: na de modder

Code: 
20LVB784W
Beschrijving

Bij het lezen van een tekst ontspruiten er zich meteen allerlei beelden in je hoofd. Een nieuw idee vormt zich bij jou eerder in abstracte kleuren en vormen dan in woorden. Herkenbaar? Dan ben je welkom op deze tweedaagse workshop, waarin Marissa (docent beeldende kunsten) en Jelle (docent theater) je uitdagen om de beeldende mogelijkheden van materialen en je eigen lijf verder te verkennen.


Tijdens deze cross-over tussen theater en beeld verlaten we de vertrouwde, platgetreden paden en experimenteren we met klei, verf en houtskool. Boetserend met onze lichamen gaan we in interactie met deze materialen en stoeien we met woord en beweging. Je zal zien: er opent zich een hele nieuwe waaier aan creatie-mogelijkheden. Op het eind van het weekend presenteren we een korte performance, al is het eindresultaat is ondergeschikt aan ons beeldend spel. Let’s create something crazy!


Voor creatievelingen die al een eerste podiumervaring opdeden en vrij bewegen met hun lichaam. Beginner? Dan proef je beter eerst van enkele niveau 1 cursussen.

Voorkennis
Niveau 2-3: voor spelers/beeldende makers met een basiservaring acteren
Praktische info

Al het materiaal is aanwezig en in de cursusprijs inbegrepen. 
Draag zeker kleding die vuil mag worden (en breng propere kleding mee voor achteraf). Allergisch aan klei of houtskool? Dan raden we je graag een andere cursus aan.

Sessie(s)
donderdag, 9 april, 2020 - 10:00 tot 17:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-04-09 10:00 2020-04-09 17:00 Europe/Brussels Performance art: na de modder . Bij het lezen van een tekst ontspruiten er zich meteen allerlei beelden in je hoofd. Een nieuw idee vormt zich bij jou eerder in abstracte kleuren en vormen dan in woorden. Herkenbaar? Dan ben je... - https://wisper.be/cursus/leuven/performance-art-na-de-modder
vrijdag, 10 april, 2020 - 10:00 tot 20:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-04-10 10:00 2020-04-10 20:00 Europe/Brussels Performance art: na de modder . Bij het lezen van een tekst ontspruiten er zich meteen allerlei beelden in je hoofd. Een nieuw idee vormt zich bij jou eerder in abstracte kleuren en vormen dan in woorden. Herkenbaar? Dan ben je... - https://wisper.be/cursus/leuven/performance-art-na-de-modder
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€123,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€112,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€90,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€84,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€22,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.