Op consultatie bij de stemdokter om 11u + gratis ticket CLOSE Festival

Code: 
20LVM959W
Beschrijving

Opgelet: via deze pagina schrijf je in voor een stemdokter-consultatie om 11u.

Klik hier om in te schrijven voor de consultatie om 14u.


Bij de stemdokter krijg je als het ware een diagnose over jouw zangstem: een soort sterkte- zwakteanalyse én het begin van eventuele remedie. Daarvoor kies je een lied dat je bij de stemdokter komt zingen. Alle stijlen zijn mogelijk. Hoe beter je bent voorbereid, hoe interessanter en nuttiger de feedback kan zijn.


Het zingen en uitwisselen gebeurt in een besloten groepje (maximum acht zangers) onder leiding van een zangcoach met tonnen ervaring en een grote dosis positiviteit. Bovendien steek je zo ook heel wat op van de tips & tricks die de andere zangers krijgen! 


Deze cursus maakt deel uit van het CLOSE Festival op zaterdag 1 februari 2020 in OPEK. Als deelnemer kan je vanaf 16u30 de verschillende optredens gratis meepikken. (Opgelet: 1 gratis ticket per persoon, ook al schrijf je in voor meerdere CLOSE-workshops.)

Voorkennis
Niveau X: voor iedereen, ervaring speelt geen rol!
Praktische info

Breng zelf een lied mee dat je kan zingen in het "dokterskabinet" om feedback te krijgen op jouw zangstem. Alle muziekstijlen kunnen!

Deze cursus maakt deel uit van het CLOSE Festival. In je cursusprijs is een toegangsticket inbegrepen voor de concerten van die dag. (Max. 1 ticket p.p., ook al schrijf je voor meerdere CLOSE-workshops in.)

Sessie(s)
zaterdag, 1 februari, 2020 - 11:00 tot 13:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-02-01 11:00 2020-02-01 13:00 Europe/Brussels Op consultatie bij de stemdokter om 11u + gratis ticket CLOSE Festival . Opgelet: via deze pagina schrijf je in voor een stemdokter-consultatie om 11u.Klik hier om in te schrijven voor de consultatie om 14u.Bij de stemdokter krijg je als het ware een diagnose over jouw... - https://wisper.be/cursus/leuven/op-consultatie-bij-de-stemdokter-om-11u-gratis-ticket-close-festival
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€20,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€18,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€14,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€14,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€4,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.